Karbonyl píše:Nové auto nerovná se lepší auto...
Mirek Fric píše:Tajima má 2.7 V6 885 Hp Jane...
http://www.monster-sport.com/ppihc/e/team/index.html
Je zajímavé, že ani po mnoha letech závodění se na Peaku ještě nezavedl nějaký erozní koeficient pro optimalizaci výsledků...Jan1000 píše:Ano, jinak tam také probíhá nemalá eroze, tak trať se mění, výrazně třeba v roce 1994, když rozdíl dělal 39 sekund, když se zřítila celá stěna, ne tak výrazně to probíhá každý rok. Tak porovnávání starých časů, z toho dovozování "kvality" auta, klasický sindrom velkého vysedávání odborníků u kompu doma, chabý pokus o vtip.
Já z výsledku rozčarován nejsem, anžto jsem od tohoto vozu nic nečekal. Eroze neeroze, tomuto Fordu by pod deset minut podle mě nepomohl ani asfalt až nahoru do cíle.Jan1000 píše:U RS200 se vyměňoval motor, diky tomu zmeškali praxe, což na čas v závodu mělo určitě asi "nějaký" vliv.
Jinak když to obrátím, jak jsou někteří právem rozčarováni z "výsledku", ono je vůbec úspěch, že RS200 vůbec takto závodí, kéž by takto na rekordy "utočily" ještě i další dobová updatovaná Bečka a ne jen většinou stály na špalkách po muzejích, a nejen ty, podle účasti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník