Mistrovsví Rakouska

Re: Mistrovsví Rakouska

Nový příspěvekod PLuto » ned 01.11.2009 12:40

Osobně mě forma prezentace taky překvapila. Buď se chtěli prezentovat a pak nechápu ty věci kolem zveřejňování fotek nebo to chtěli utaji, ale proč by si pak vybírali nejvýznamnější rakouskou soutěž, kde bude spousta fotografů? Samotnému se mi tato žádost nelíbila, ale vzhledem k dobrým vztahům s týmem i Plhusem jsem to tak nechal.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » ned 01.11.2009 12:43

Plhusi, oceňuju chlapské přiznání, ale dál nic nechápu a ptám se sám sebe: Co bude dál? Kam až v zájmu dobrých vztahů jsme ještě schopni a ochotni zajít? Odpověď snad ani nechci slyšet a přeju hezkou neděli.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod XYZ » ned 01.11.2009 12:54

Milý Pluto, k výběru soutěže : na Vsetíně posr..í pořadatelé aby nedostali mínusové body v hodnocení soutěže, že nehomologovaná Fabie R2 pojede předjezdce. Takže logicky další soutěž s příkladným a velmi vstřícným jednáním pořadatele mimo republiku, aby se tým nemusel v ČR stále někoho doprošovat. Od pořadatelů Waldviertelu se u nás musí spousta pořadatelů učit a to nejen chování.
XYZ
N/1

Nový příspěvekod Plhus » ned 01.11.2009 13:00

Počkej, skoro to vypadá,jako by to,že se tady nezveřejnila nějaká fotka,jako by to snad mělo někomu ublížit? Možná jedině nám,jakožto týmu... Ale jak říkám,já sám nesouhlasím s tím,jak se to auto prezentovalo!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.11.2009 13:01

XYZ: A proč si asi nevybrali bohemku, když tam má všechno pod palcem škodovka? Taky pořadatelé při zdi? Nebo si, milí diskutující, připustíme skutečnost, že do toho, kdy, kde a co, má co kecat třeba i fabrika?
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » ned 01.11.2009 13:09

XYZ píše:Milý Pluto, k výběru soutěže : na Vsetíně posr..í pořadatelé aby nedostali mínusové body v hodnocení soutěže, že nehomologovaná Fabie R2 pojede předjezdce. Takže logicky další soutěž s příkladným a velmi vstřícným jednáním pořadatele mimo republiku, aby se tým nemusel v ČR stále někoho doprošovat. Od pořadatelů Waldviertelu se u nás musí spousta pořadatelů učit a to nejen chování.

Jsem v kontaktu s řadou rakouských pořadatelů, řešil jsem i spoustu věcí kolem Waldviertelu. Komunikace s nimi je dobrá, ale spousta Čechů si ji idealizuje. Ale o to tady nejde. Mě vůbec nevadí, že byla prezentována Fabie R2 v Rakousku, ba právě naopak. Zaráží mě ale úplně jiná věc - připadá mi, že tým vlastně neví, co vůbec chce. Chtěli jet do rakouska jen natestovat nové kilometry, ale tak, aby o nich nikdo nevěděl? To je trošku postavené na hlavu, nemyslíš? To je jakoby vloni Škodovka přijela na Barumku, odjela to tu s Kopeckým jako předjezdec a pak se divila, že po internetu kolují fota Fabie S2000, i když to nechtěli. A pokud měl být Waldviertel jako první prezentace Fabie R2 pro veřejnost, tak zase nechápu ten humbuk s utajováním informací kolem.

Jinak řečeno, i zahraniční novináři potvrzují, že fungování tiskového oddělení Škody Auto a potažmo Škody Motorsport je na hodně slabé úrovni (jak za dob WRC, tak i nyní). "Zmatečná" forma (ne)představení Fabie R2 veřejnosti do toho jen zapadá...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Rizek » ned 01.11.2009 13:11

Hloupost je věčná. Jen hlupák si mohl myslet, že auto, které chce utajit, ale které představí veřejnosti a fotografům, zůstane opravdu utajeno.
Škoda and rally forever
Rizek
N/3

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.11.2009 13:13

Tady právě vůbec nešlo o nějaké oficiální představení, to teprv proběhne. Nekomunikace Škody ohledně startu v Rakousku je v pořádku, protože tady se o žádnou oficiální prezentaci jako např. u fabie S2000 loni na barumce vůbec nejednalo.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » ned 01.11.2009 13:23

Tady nejde o nekomunikaci a už vůbec ne Škody. To auto se pod komínem určitě nedělalo :lol: Já bych pochopil, že se nijak neprentovalo na tiskovkách, v servisu a podobně. Co nechápu, je snaha o stahování legálně a na veřejnosti pořízených fotek, to mi vadí a moc. Ať si mlčí, ale ať nekecají do toho, co můžeme vidět a co ne. Za chvíli by mohli jezdit řed autem po erzetách a nutit nás, abychom se otočili a po průjezdu "tajnýho" auta zase oči otevřeli. Proč dělají (a nemyslím Škodu) blbce z nás a hlavně z vás? To to tomu "týmu" neumíte vysvětlit?
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Acom » ned 01.11.2009 13:47

Custe, me cele utajovani prislo fakt dost divne.
Chapu Plhuse (sorry nechtel jsem te nastvat).

Ale nad celou akci mi fakt zustava rozum stat. Nekde se stala chyba v komunikaci
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009