XYZ píše:Milý Pluto, k výběru soutěže : na Vsetíně posr..í pořadatelé aby nedostali mínusové body v hodnocení soutěže, že nehomologovaná Fabie R2 pojede předjezdce. Takže logicky další soutěž s příkladným a velmi vstřícným jednáním pořadatele mimo republiku, aby se tým nemusel v ČR stále někoho doprošovat. Od pořadatelů Waldviertelu se u nás musí spousta pořadatelů učit a to nejen chování.
Jsem v kontaktu s řadou rakouských pořadatelů, řešil jsem i spoustu věcí kolem Waldviertelu. Komunikace s nimi je dobrá, ale spousta Čechů si ji idealizuje. Ale o to tady nejde. Mě vůbec nevadí, že byla prezentována Fabie R2 v Rakousku, ba právě naopak. Zaráží mě ale úplně jiná věc - připadá mi, že tým vlastně neví, co vůbec chce. Chtěli jet do rakouska jen natestovat nové kilometry, ale tak, aby o nich nikdo nevěděl? To je trošku postavené na hlavu, nemyslíš? To je jakoby vloni Škodovka přijela na Barumku, odjela to tu s Kopeckým jako předjezdec a pak se divila, že po internetu kolují fota Fabie S2000, i když to nechtěli. A pokud měl být Waldviertel jako první prezentace Fabie R2 pro veřejnost, tak zase nechápu ten humbuk s utajováním informací kolem.
Jinak řečeno, i zahraniční novináři potvrzují, že fungování tiskového oddělení Škody Auto a potažmo Škody Motorsport je na hodně slabé úrovni (jak za dob WRC, tak i nyní). "Zmatečná" forma (ne)představení Fabie R2 veřejnosti do toho jen zapadá...