alza.cz - Partr Rally Vsetín [MČR-S, PČR]

Re: alza.cz - Partr Rally Vsetín [MČR-S, PČR]

Nový příspěvekod Mates » sob 16.10.2010 09:48

Je to tak, takový piloti by před 20 lety ani nemohli jet MČR ...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » sob 16.10.2010 13:44

Karbonyl píše:
Melmisek píše:Kolik souteží musí dokončit v nižší třídě?

Pět.

Vybírám z obecné části NSŘ:
........
3.2.5 Platnost licencí pro rally
Národní licence CMPR je rocní a vystavuje ji stredisko PCR po splnení podmínek
uvedených v cl. 3.1.2. Tato licence platí jen pro PCR a jejímu držiteli muže být po
dokoncení trí rally PCR a po zaplacení predepsaného poplatku vystavena národní
licence bez omezení platnosti. Jezdec muže být zapsán do seznamu pro sprintrally.
...........
Nuže, jestliže Filipová splnila podmínku dokončení tří soutěží - Pačejov, Vyškov, Jeseníky - může ji být tedy vystavena národní licence bez omezení platnosti a zároveň může být zapsána do seznamu pro sprintrally. Je tam to kouzelné slovíčko "může", ale netuším, kdo by měl rozhodovat o tom, jestli ten jo a ten už ne. Zatím v aktualizovaném seznamu (k 13.10) jezdců pro sprintrally zapsána není, ale co není, může být. Mám pocit, že kdysi existovalo pravidlo o nemožnosti startu s velkými vozy (N4, A8) bez mezinárodní licence, ale nic takového jsem v dnešních řádech nenašel (když tak mne opravte, jestli to tam nevidím).
Takže: nejsou-li na straně novomanželů žádné zákonné překážky, může se svatba Filipová + subaru (klidně i wrc) + sprintrally (Vsetín) klidně uskutečnit.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod gonzo » sob 16.10.2010 13:53

Tak už je va startovce změněna z SA3 (pohár) do N4 (sprint)
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Haryk » sob 16.10.2010 17:17

http://www.autoklub.cz/acr/fasacr/rally/2010/rady/nsr_f_rally.pdf
5.1.1. Mimo jiné se tu píše:Vozidla s přepočítaným objemem nad 2000ccm musí být řízena jezdci, kteří byli klasifikováni alespoň v pěti soutěžích. Toto platí pro Pohár.

Tamtéž, ale o trochu výš je i bod 2.1.1. Vozidla s přepočítaným objemem nad 2000ccm a vozy S2000 musí být řízena jezdci s mezinárodní licencí. Tento text je věnován MČR v rallysprintech.

Benzin do subaru bych ještě nekupoval.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Tomáš » sob 16.10.2010 20:43

Haryku, díky za zásadní doplnění. Hlavně že já Matěj rychle pročítal x-stránek obecné části NSŘ, ve své staré palici vzpomínal na ustanovení o startech s "velkými" auty jen pro držitele mezinárodních licencí a nekoukl se do řádů pro rally ...
Takže teď to vypadá, že slečna Filipová (resp. její spolujezdkyně) zaslala přihlášku omylem, příp. ví něco víc než my a umí obejít řády a paragrafy.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 16.10.2010 20:52

Vzhledem k tomu, že má (minimálně měla) profil tady na fóru, tak by se třeba mohla ozvat i sama.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » sob 16.10.2010 21:06

Mám obavu, že po několika lehce urážlivých příspěvcích na její adresu, to nebude příliš pravděpodobné.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod sloní kýta » sob 16.10.2010 21:49

Tomáš píše:Mám obavu, že po několika lehce urážlivých příspěvcích na její adresu, to nebude příliš pravděpodobné.

Ale teď, když jí přibude čas - odpadne příprava, tréninky, přibude volný víkend, navíc nic se nejí tak horké jak se uvaří, tak by snad i mohla.
S Urbany na věčné časy a nikdy jinak!
sloní kýta
A/7

Nový příspěvekod PetrWRC » ned 17.10.2010 21:15

Mirek Fric píše:Vzhledem k tomu, že má (minimálně měla) profil tady na fóru, tak by se třeba mohla ozvat i sama.

A já to rozseknu ... v pátek jsem se jí na to ptal a potvrdila, že pojede sprint s Imprezou ... což nechápu, jak je možný ...
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » ned 17.10.2010 21:29

Petře, odpovím jen tvým: "...nejde o to, s čim jede ... ale o to, jestli s tim vůbec může jet, když platí nějaký pravidla ..."
Takže, nechci-li propadnou hned před začátkem pracovního týdne skepsi, že v Česku je opět možné obejít cokoliv, pak mne napadá následující: neexistuje něco jako rally škola, kde se lze "vyučit" na vyšší level bez nutnosti 3 rally v PČR, resp. 5 dokončených rally s "malým" autem? Má hlava stará děravá si vybavuje dva roky nazpět rozhovor s Karlem Jakešem (jeho ogar jel taky mezinárodní Krumlov hned jako svoji 1. soutěž). Tak jsem se ho ptal, jestli dostal Mirda coby mistr Evropy v kopcích mezinárodní licenci ihned, ale on tvrdil, že ne, že ho hnali dělat si licenci (za cca 10 tis., pamatuju-li si dobře), aby mohl závodit na tom Krumlově.
Tomáš
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010