Rallye Monte Carlo 2010 [IRC, F]

Re: Rallye Monte Carlo 2010 [IRC, F]

Příspěvekod Karbonyl » sob 23.01.2010 14:31

Nedbisovo video na síti!
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Karbonyl » sob 23.01.2010 15:36

Franzova rána:

Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Acom » sob 23.01.2010 19:26

Zdravim vsechny, Monte bylo z pohledu divaka paradni.
Mista na kterych jsme byli byla paradni. Atmosfera na Cod de Turini super.

Piloti predvadeli nadherny sport - Hirvonen a Ogier jsou jezdecky jinde nez zbytek ale i ten "zbytek" letel:)
Pred vsemi z ceskych ucastniku smekam. Jarda Orsak doashl na nadherny vysledek, cele 3 dny jel vyrovnane. Devate misto v cili si Jarda s Karlem opravdu zaslouzi, protoze si ho doslova vybojovali. Honza Cerny jel moc dobre, pro mne velke prekvapeni - jen tak dal. Vojta Stajf moc pekny vykon takze taky velka gratulace. Petr Rada taky moc dobre.

No a Kopecky, jsem z jeho vykonu mirne zklamany - prvni den defekt (jezdecka chyba), pak spatna volba gum. Co dodat? Honza je pan jezdec ale Monte tak trosku ukazalo jeho slabiny. Co jsme ho ale videli tak jel paradne.

Nejvetsi vykon podle me predvedl Berard Christophe s Fabii ve tride N1. Jeho prujezdy byly paradni!:)

Timto bych chtel podekovat Plutovi, ktery jakozto delegat a hlavni organizator odvedl skvelou praci. Obvzlaste ve ctvrtek, kdy odesel neznamo kam a za pul hodiny se vratil z pytlem plnym baget.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Příspěvekod Breaky » sob 23.01.2010 19:54

Acom
Nejsem Kopeckého fanda,skoro všem ostatním čechům fandím víc ale jednu věc je potřeba si uvědomit.Věřím že Je schopen zajet líp než zajel. Jde o motivaci.Proč jet na hraně když je ztráta 4 a brzo 6 minut .Funguje určitě i flustrace z potíží.Další škodovák haninen-Na to že to asi byl spíše mokrý asfalt zajel super.Myslím že pokud by bylo Monte pod sněhem více tak Ogi nebude za hvězdu a boj bude mezi finy....
Ale to je pohled od monitoru
Breaky
N/1

Příspěvekod Acom » sob 23.01.2010 20:00

Nerozumim, mam pocit ze jsem tam napsal jak jel na oko a taky fakta - defekt na prvni rz a spatna volba gum. To s motivaci nesouvisi:)
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Příspěvekod Mirek Fric » ned 24.01.2010 02:04

Nesouhlasím s Mikrobem, že Mikko odjel Monte s prstem v nose. Podle toho, co jsem za ty čtyři dny viděl, jel opravdu hodně rychle a místy i docela moc, protože krizovek měl docela ranec. Navíc Fiesta na živo nepůsobí tak úchvatně jako na videích z testů. Podvozkově funguje opravdu skvěle, ale přijde mi, že motoricky to až takový zázrak není. Každopádně Mikko splnil roli vicemistra světa. Pokud by nevyhrál, tak by něco bylo hodně špatně...

Co se týče nasazení, tak podle mě největší předváděl Ogier. Navíc to bylo moooc koukatelné, protože jel opravdu hodně rozevlátě. I když to škodovkám pomohlo, tak mě jeho odstoupení mrzí. Zasloužil si vyhrát, ne vyletět na dvě minuty ven kvůli pitomým divákům a pak ještě po skvělé stíhačce odstoupit na alternátor těsně před koncem...

Škoda, že se kluci ze škodovky ujali abartí role těch, co špatně volí pneumatiky, ale co už. Alespoň se na ně skvěle dívalo a nakonec i ten výsledek je pěkný. Totéž platí o českých posádkách. Jen mě mrzí, že Honza Černý havaroval, protože o sobě dával opravdu hodně důrazně vědět.

Monte byla pecka. Jsem absolutně nadšený.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Mirek Fric » ned 24.01.2010 02:25

Maurinovi praskla ojnice.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod sloní kýta » ned 24.01.2010 08:19

při řazení dolů omezovač nepomůže, což?
S Urbany na věčné časy a nikdy jinak!
sloní kýta
A/7

Příspěvekod kib » ned 24.01.2010 09:17

Hlasím návrat domů, jen by někdo mohl venku přitopit. Takový teplotní šok jsem nečekal :D

Monte bylo prostě úchvatné, podobně jako vloni. Souhlasím, že největší sport předváděl Ogier, hlavně po tom výletu mimo trať jel hop nebo trop a je strašná škoda, že odstoupil po technické závadě. K výčtu největších střelců přidám ještě Hirvonena a Hänninena. Kdyby bylo více sněhu, tak věřím, že se do toho hodně zamíchá i Garde. Jeho průlet prologem byl famózní.

Chtěl bych vyzdvihnout všechny české posádky, protože jeli s opravdu vysokým nasazením a dalo se na ně krásně dívat. Na Turini sklidili po zásluze největší aplaus.
kib
A/5

Příspěvekod stanm3 » ned 24.01.2010 10:34

Doufam, ze mate natoceny prulet Orsaka pres Col de Turini v predposledni RZ, to jak se mihnul na eurosportu zadkem napred nemelo chybu :lol:
stanm3
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010