od Mirek Fric » ned 24.01.2010 02:04
Nesouhlasím s Mikrobem, že Mikko odjel Monte s prstem v nose. Podle toho, co jsem za ty čtyři dny viděl, jel opravdu hodně rychle a místy i docela moc, protože krizovek měl docela ranec. Navíc Fiesta na živo nepůsobí tak úchvatně jako na videích z testů. Podvozkově funguje opravdu skvěle, ale přijde mi, že motoricky to až takový zázrak není. Každopádně Mikko splnil roli vicemistra světa. Pokud by nevyhrál, tak by něco bylo hodně špatně...
Co se týče nasazení, tak podle mě největší předváděl Ogier. Navíc to bylo moooc koukatelné, protože jel opravdu hodně rozevlátě. I když to škodovkám pomohlo, tak mě jeho odstoupení mrzí. Zasloužil si vyhrát, ne vyletět na dvě minuty ven kvůli pitomým divákům a pak ještě po skvělé stíhačce odstoupit na alternátor těsně před koncem...
Škoda, že se kluci ze škodovky ujali abartí role těch, co špatně volí pneumatiky, ale co už. Alespoň se na ně skvěle dívalo a nakonec i ten výsledek je pěkný. Totéž platí o českých posádkách. Jen mě mrzí, že Honza Černý havaroval, protože o sobě dával opravdu hodně důrazně vědět.
Monte byla pecka. Jsem absolutně nadšený.