Šak já ho dopravím od Branky až k vodě, tak snad ten kousek zvládne sám, ne? Kurňa, znáš pravidla mezinárodní přepravy a podmínky bezpečnostních přestávek?To nejni sranda to porušit, fakt nekecám.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk píše:Souhlas s Karbonylem, Mates u vesel a já s Pluten coby cargo, to bude ta správná Golden stage
Já se bohužel této akce zúčastnit nemůžu. Týden před soutěží budu ve Švýcarsku a nestihl bych se včas dopravit do místa odplutí. Samozřejmě, byla by tu varianta využít paraglide (na Mont Blanc to je kousek), ale mě nedělají dobře výšky, takže tuto variantu jsem zavrhnul.
Pluto, je tu ještě možnost vzít to přímo z Valais na raftu po Rhôně , ta se totiž vlévá do Středozemního moře, kde už by čekal Mates se svými vesly. Myslím, že ten týden bude na cestu akorát.
Se Škodovkami by se měli ukázat Hänninen, Kopecký, Loix, Mikkselsen, Sandell, Kahle, Wallenwein a Cetinkaya. Peugeot údajně zvažuje vypuštění soutěže, stopro nejede Wilks, jehož program byl plánovaný jen po Skotsko. Chybět má Proton, který pojede závěrečný podnik FIA APRC v Číně.