Spangler píše:.... Zarazila me jen rychlost poradatelu po nehode Svidrnocha - pul hodiny do prijezdu sanity pri vzdalenosti od startu cca 9km mi prijde opravdu hodne.
Už se mi pomalu včerejšek srovnává v hlavě, situace se zastavením RZ a příjezdem sanity mně však taky není dosud příliš jasná. Přiznám se, že netuším, jestli ta doba byla opravdu 30 minut, na hodinky jsem se nedíval, každopádně ty minuty do příjezdu sanitky utíkaly šíleně pomalu a hlavně s Vláďou to v daný moment nevypadalo moc dobře.
Dále, havárie se stala na cca 8.km a v čase jízdy posádky přibližně 4.30 min. od startu. Že se nestihne stopnout auto startující v čase 5 minut po havarující posádce, to se dá ještě pochopit, každopádně co vím jistě, tak na místo dojeli dokonce i Michal Srb s Radimem Oravou startující za Romanem s Vláďou 9 minut (mám pocit, že tam byly ještě i civiky jedoucí za Srbem, ale to už nevím na sto procent). Nechápu tedy, proč se čekalo ještě dalších min. 4-5 minut s puštěním sanity, někdo z dispečinku (Pluto?) by o tom určitě věděl víc. Když si tedy vezmu, že sanita vyjížděla nejdříve 10 minut po startu havarující posádky a těch 8 kilometrů ujela místo za 4.30 třeba za 9.30, tak to v součtu dává pořád 15 minut. Opravdu to tedy bylo minut 30? Nebo "jen" 25 či 20?