Tohle byl ukázový závěr, jako z kvalitně natočeného dramatu, prostě Roman ukázal, že je u nás jednička, a že si může pohrávat nejen s našimi nervy, ale i soupeři Takže ještě jednou, megaobrovská gratulace ode mě a moc děkuji za nádhernou sezonu celému týmu Kresta Racing
A nemáte pocit, že skoro vteřina na kilometr a plichta s Dohnalem není normální? Buď to Pech prokaučoval (náskok ale nebyl tak velkej, aby mohl jet hyenu), nebo buď něco vyvedl on, nebo auto. Faktem je, že takovej finiš tu dlouho, pokud někdy vůbec, nebyl. Šampion má končit sezonu vítězstvím. Tak je to správne, tak to ma byť!
EDIT: Jo, už jsem si přečetl ohlasy. Malina je ďábel. O zrovna on mluvil na Barumce o těch bláznech vepředu, co jedou rychle
Naposledy upravil Haryk dne sob 24.09.2011 18:32, celkově upraveno 1
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Byli jsme kousek před cílem poslední RZ, na krásném šotolinovém úseku v lese a to co tam Malina předvedl, byla ukrutná palba...uplně jinačí nasazení, než po celou rally Velká gratulace. Jen mi trošku přišlo, že si s Vencou fakt pohrál... Jinak jednozančně nejšílenější průlety předváděl Venda Kopáček...To je prostě blázen