Když si tak pročítám ty nasupěné reakce na letošní ročník, připadá mi, že jsem byl na jiné soutěži. Shake paráda a v servisu jsem v pátek žádný problém pro diváky nezaznamenal. Ano, na speciálce jste to s těmi kamiony opravdu přehnali, no nicméně se mi i tak podařilo najít celkem slušný flek a jak mi i Plhus určitě potvrdí, byli jsme svědky velkého sportu od "Old -timerů", přes historiky, až po špičku. Sobota ráno parádní sjezd do cíle Biskupic (Tady to u mě vyhrává jednoznačně Kruuda, PG a Neuville), poté Semetín - pravá přes horizont (tad jsme byli svědky Freddyho výletu - díky němuž nakonec prakticky ve výsledku Barumku prohrál

,a poté ještě dalších divokých kousků např. Běhálka, Orsáka atd. ). Tady bych ještě chtěl zmínit pány v "neprůstřelných" vestách - MAGOŘI!!!!Pokud bylo na Barumce blízko k průseru, tak ne kvuli divákům, ale kvuli vám!!! No a na druhou rundu Troják a pravý horizont za Držkovou, který navazoval na pravou kosu přes hranu - Další luxusní místo. Špička nehorázná palba a srdce.Kočí jasně nejodvážnější dvoukolkář, no a nakonec Votava!!!Na horizontu obrovská krize a díky ní nezapomenutelný průjezd "ala" Gigi Gali , kdy po 50-ti metrovém boku přistál krásně do zatáčky

. A na závěr v neděli po dvou pekelných dnech příjemné ochlazení v lese na Majáku, který už to celé jen podtrhl. Opět byla radost se dívat na Kruudu a Neuvilla. Takže u mě za 1*, Velký dík pořadatelům na jakou úroveň Barumku dostali a přeji ať si tuhle laťku nadále minimálně udržíte. Michal Knedla