gonzo píše:Takže jinak řečeno,nezáleží až tak splňuje-li auto to co má,ale záleží kdo to posuzuje. Rozumím tomu dobře?
Mirek Fric píše:Je pravda, že ty mapy jsou příšerné a stěžuje si na ně prakticky každý. Já ty tratě znám, tak mi to nevadí, ale třeba pro cizince je to určitě problém. Každopádně je ale dobře, že se konečně objevily cedulky k diváckým místům, které byly i vidět (na žádném diváckém místě jsem nebyl, ale cedulek jsem si všiml).
PLuto píše:Gonzo, je to jednoduché - jak už napsal Mirek, na Jänneru žádný technik z FIA nebyl, všechno si dělali jen sami rakouští technici. A ti ho bez problémů nechali projít. Podle informací z FIA skutečně nejsou plastové okna ani výplně dveří homologované (údajně si to VW nepřálo?), takže v tomto případě měl frantík asi pravdu...
zhor píše:No a na Jalte nebyl nikdo z techniku FIA, kdyz mohl Vizin jet? Jde o to, ze na jednom podniku IRC muze jet s takovym autem a na druhem ho uz nepusti.
(Leda ze by si na Ukrajine nebyli technici jisti, a pustili ho do zavodu, s tim ze se to musi doresit do dalsiho zavodu, a ono se to doresilo,vyloucenim.)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník