od Mirek Fric » sob 25.08.2012 13:10
Co se zpoždění týče, tak to vysvětluju tím, že se to stalo kolem dvacátého kilometru zkoušky. Podle splitů na wrc.com po Prokopovi odstartovalo 7 aut, což znamená, že zastavení zkoušky na startu muselo proběhnout cca tři minuty po tom, co Prokop zastavil. Ze splitů je ale vidět, že všichni v tu dobu na trati ale závodili, to znamená, že jim nikdo nevyvěsil žluté vlajky. Takže hasiči buď jeli od startu a nebo čekali, až všechny ostatní auta, co v tu dobu byly na trati, projedou a nedošlo ke srážce. Nevím, jak by se tohle mělo řešit správně, protože i kdyby posádkám ukázali žlutou vlajku, tak jak známo spousta posádek ji ignoruje a havárie s hasiči, co by vjeli do trati před nějaké auto, by hrozila tak jako tak. Může někdo osvětlit, jak se v takovém případě správně postupuje?
Ad hasičáky. Vozit velké hasičáky v závodních autech není podle mě dobrý nápad. V případě nehody by se staly velmi nebezpečnými, protože by se nejspíš utrhaly z držáků (občas se utrhnou i ty malé). Při nehodách, co se závodním autům dějí, ta hmotnost není sranda. Co se účinnosti týče, tak když vymyslíš něco účinnějšího, co nebude stát majlant, tak budou všichni rádi a ty zbohatneš. Prostě je lepší na ně nespoléhat, oni taky dost často nefungují vůbec. Zvlášť v případě těch dlouhodobě umístěných v domech (někdo mi říkal, že při požárech domů to bývá až polovina).
Jinak podle mě Zdeněk Sordovi na videu ukazuje jen, aby zpomalil a nenarazil do nich. Kdyby se ho snažil zastavit, tak by mával jinak. Každopádně se na to zdendy zeptám.
Naposledy upravil
Mirek Fric dne sob 25.08.2012 13:25, celkově upraveno 1