RallyShow Uherský Brod [volný]

Re: RallyShow Uherský Brod [volný]

Nový příspěvekod Acom » sob 10.11.2012 18:44

Myslim, ze se rally v cesku vyresila sama.
Je to dusledek trestuhodneho a hlavne dlouhodobeho selhani systemu odpovednych lidi.

Rychle auta + rychle trate + cesky narod = prusery
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod alexus » sob 10.11.2012 19:24

Člověk přijde domů a telefon, slyšel jsi o té nehodě. Kuknu sem a nechápu. Zajímalo by mne, jak se reálně stalo tohle.
Kdo je za to odpovědný ? Doufám, že se to pořádně vyšetří. Byla to soutěž, kde o nic nešlo, přemýšlel ten pilot vůbec ?
4 mrtví je hodně hořká tečka za touto sezónou a obávám se, že je tato akce v budoucnu velmi ohrožena.

Doplnění:
Našel jsem k tomu zatím jen tohle, je tam video z místa nehody, ale mám pocit,že auto slítlo pod úroveň silnice, byl tam někdo u toho místa ?

http://zpravy.idnes.cz/smrtelna-nahoda- ... zpravy_mad
alexus
A/5

Nový příspěvekod luboš » sob 10.11.2012 20:39

byl sem na místě bezprostředně po nehodě ale nedokážu říct co se na osudném místě stalo nechci ani spekulovat co a jak a proč..byla to neštastná náhoda lidé stáli na svém pozemku u domu na zahradě a sledovali závody..s osudného místa nešlo přijíždějící auto vůbec vidět protože tomu bránili vzrostlé keře..to možná způsobilo i to že nestačili zareagovat když už se na ně auto řítilo,sjelo do příkopy kde ho nakopl propustek..na místě byli dvě stopy které vedli do leva žádné brzdy nic..zatáčka nulová dlouhá rovina kde by normální člověk závody nesledoval..od dvou lidí na místě jsem se dozvěděl že měl posádce udájně někdo přeběhnout přes cestu
luboš
N/2

Nový příspěvekod Haryk » sob 10.11.2012 22:10

Výborně! Další. kdo dělá bulváru reklamu a nadhaněče :o :twisted: :roll:
Mates píše:Součást zprávy na TN.cz : Máte fotografie nebo video z místa? Pošlete nám na sebe kontakt na XXX nebo volejte XXX. Vaše materiály odměníme.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod MichaelD » sob 10.11.2012 22:46

Musím zareagovat i já. Na tragické nehodě se tak trochu přiživuje každý. Malé PR si na nehodě založil i Tomio Okamura: Je mi hrozně smutno z toho, co se dnes stalo na Lopeníku - čtyři nevinné dívky zemřely při rallye, když byli před domem. Lopeník je v mém senátním obvodě, malá obec se stovkou obyvatel, velmi dobře to tam znám, mám tam přátele, znám přesně i ten úsek, kde se tragedie stala. Již jsem přes starostu, který je mým přítelem, nabídl rodině pomoc. Dnes v poledne jsem byl náhodou u startu této rallye v Uherském Brodě a divil jsem jak stará auta se rallye účastní. Opravdu je nutné povolovat závody takovými auty s amatérskými řidiči na běžné komunikaci v obydlených oblastech?
Mirek kecá ..., Vestakámo (-1000 Kč), spása vs. zpása, ...
Michael Daněk
MichaelD
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Ruba » ned 11.11.2012 00:48

Co to mele ten mongol ? Za staré auto můžeme považovat maxilmálně Audi S1 nebo Asconu...
Ruba
A/5

Nový příspěvekod Mates » ned 11.11.2012 01:13

Jinak když už jsme u těch informací, tak já mám jednu k havárii na RZ1 č. 21 Martin Kouřil-Ivo Vybíral...Martin má otřes mozku, ale leží v pohodě v nemocnici ve Zlíně a prý již oblbuje sestřičky.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mates » ned 11.11.2012 09:34

A ještě jeden postřeh k soutěži...asi 40 min. před prvním autem na městské jsme s taťkou chtěli jen přejít cestu, nejezdila ani žádná auta...a pořadatelé už nás prostě nepustili a sprostě nám vynadali...tak jsem říkal, že s tak nesmyslně vypáskovanou tratí, takovými pořadateli atd. se snad už nic nemůže stát, že už to ani není možné...a ono stejně...přitom bylo vypáskováno o dost paničtěji než třeba na Vsetíně...když jsme tady stáli uvnitř vracáku, kde auto mělo prakticky nulovou rychlost a ani se nestihlo rozjet, cca 40m od cesty...navíc za křovím a zastávkou...i to je jedna z možných příčin :!: Místo toho, aby se v takových místech, kde to doopravdy relativně bezpečné je(na rally není bezpečné místo), nemohlo vypáskovat doopravdy tak, aby byli ti lidi docela blízko cesty...není pak jedna z příčin to, že hledají jiná místa, která jsou jakkoliv nebezpečná, ale hlavně že jsou blízko cesty :?: A proč omezovat mladší jezdce na silných vozech? Kolik měl třeba Máca, Bujda, ale hlavně Mirek Jakeš a Martin Koči, když sedli do Evo IX? A ani moc km někteří z nich v rally neměli odjeto...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Miloš-V » ned 11.11.2012 12:26

phpBB [video]
Miloš-V
N/2

Nový příspěvekod Eddie » ned 11.11.2012 12:43

phpBB [video]
Eddie