... tož už je tu aj anketa
http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/anketa
John píše:Vítr byla jedna z variant, která nás už taky napadla.
To Plhus: Se 'slavným' T.O. to nebylo nic osobního. Jinak na maince jsem k článku přidal dvě aktualizace (PČR a nová zpráva idnes) i vyjádření redakce.
John píše:A to jako máme spekulovat taky? Včera jsme se snažili přijít na to se vlastně stalo, ale bez svědectví posádky, eventuálního onboardu, rozboru techniků a oficiálních výpovědí svědků evidentně věc nikdo nemůže posuzovat. Že se o to snaží spousta chytráků v nejrůznějších médiích, kteří ani netuší, co vlastně rally je za disciplínu, jak probíhá atd., to je jen obraz dění ve společnosti, ať to zní jakkoliv blbě. Mimochodem, padlo tady jméno Okamura (což je náhodou člověk z vašeho konce), evidentně už se taky orientuje, neboť přesně loni to byl právě on, kdo se snažil protlačit na oficiální start rally a zviditelnit se. Počítám s tím, že požádáme o oficiální stanovisko PČR, pravděpodobně v úterý, kdy by mohly být k dispozici nějké oficiální a hlavně přesnější informace. Jinak je mně (a určitě nejen mně) ze včerejška hodně smutno ...
Acom píše:Nikdo preci nechce abyste spekulovali. Ale to ze jako nejsledovanejsi odborne medium mlcite je taky spatne. A mas pravdu co pises zni blbe.
To co pises je alibismus.
Neber to nijak zle vim, ze to delate nejlip jak umite.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků