Je mi do toho prdlajs, mám radši Jadran z druhýho břehu, ale doprčic, proč se jezdí někde, kde vládne buzerace a bakšiš??? I na tý šílený a rudejma profláknutý, Jaltě to šlo, tak proč tady, když každej rok někoho vypruděj? Hezky bych jim poděkoval a příští rok bych poslal tak akurát čumkartu s tím, že dokud se nebudou chovat jako v civilizaci, tak si můžou pořádat tak akurát svůj chro-chro Cup. Mimochodem, fakt tam jede jen těch 32 převzatejch aut? To nemá úroveň ani pralesního slalomu, natož profláknutý pseudo-Evropy a je mi pekelně líto všech cizinců, kteří tomu sekundujou, včetně našich (Juha a fabriku nevyjímaje).
Pro příští rok Hro-chro rallye radši vy(jeb)nechat a ušetřený peníze věnovat startům tam, kde o to někdo stojí, i kdyby to měla bejt Horní-Dolní. Nikdo mě nemůže vinit z toho, že bych někdy chválil hvězdáře, ale i oni dokázali zařídit, aby soutěžní auta projela železnou oponu tam i zpět a tihle to nedokážou? Fajn, jejich kakao, ať jim chutná a ať se zalknou

Má dovolená i zájmy budou jinde, stejně, jako míjejí naše jižní sousedy a někdejší krajany v monarchii.