Plhus píše:Co jsem dneska ráno zažil,o jsem ještě nepotkal... Přijel jsem k trati od osady Moosau, dojel jsem až k "mlíku", které tam ale nebylo,pouze zakaz vjezdu na rolovacím plotku. Ten byl ale složený bokem,nikde nikdo ani žádná snaha o zavření. Do startu bylo cca 5 minut!! A to v tom místě měl být radiobod. Zavřel jsem teda plotek a šel se dívat. Bylo mi už dívné,že slyším v dálce předjezdce,ale nikdo ke mě nepřijel. A pak někde nahoře v lese jedno,druhé,třetí...když projelo sedmé auto,tak jsem si řekl,že jsem vůl a stojím blbě. Tak jsem se vrátil,odsunul plotek a vyrazil na trať,že si teda popojedu blíž. (Logicky jsem aspoň jel po směru!) v ten okamžik za mnou devítka! Takže jsem to zase zapíchl na nějakou lesní cestu, srdce mi málem vylítlo z gatí. Pak projelo asi deset aut,rychle jsem se vrátil zavřít ten plotek,aby tam nějaký vůl nevjel Pak jelo pár aut zase vrchem a pak zrušili RZ. Mazec zážitek!
Problém byl v tom,že kousek předemnou to nějaký vůl pořadatel blbě zapáskoval a nahnal auta na nějakou jinou lesní cestu ( je vidět na té mapce). Jenže tam to samo neměl nikdo napsané...
http://www.ir7.at/w4/pano2012/ss6_9.html
Marku nejsi to ty?