Pepé píše:Já bych měl ale na Pluta jiný dotaz - jsem řádně platící fanoušek - permanentku si kupuji od jejich zavedení. Pokud si za měco zaplatím - tak očekávám , že když mi někdo slibuje divácké místo a já si takové místo vyberu tak že bude možné z takového místa soutěž sledovat. Když ale přijdu do diváckého místa a tam jsou přímo u pásky naskládané dodávky , auta a stíní výhled ostatním fanouškům tak pro toto pochopení memám. Myslím si že je to věc k řešení.
K tomu bych si dovolil jednu zajímavost. V roce 2012 jsem byl na jednom "nediváckém" místě. Asi hodinu před startem přijeli frajeři z mediasportu a suverenně zaparkovali dvě auta před pásku pro diváky, takže zpoza pásky nešlo nic vidět a diváci museli jít jinam, kde vypáskováno nebylo. Vzal jsem telefon, zavolal Plutovi a popsal situaci. Asi za deset minut přijel první bezpečnostní vůz, který v daném místě zastavil a mediasporťákům nařídil auta přestěhovat pryč. Je jasné, že v mém případě to je zvláštní případ, ale i tak mne potěšila rychlost s jakou byla zjednána náprava.
K Tvému případu... určitě by bylo lepší, kdybys byl konkrétní. Takto se tím nemůže nikdo zabývat, když neví, o jakém místě mluvíš.