od liposh » stř 27.02.2013 18:21
Já už to vidím, já něco řeknu a vy mě setřete, že je to malý, velký, šišatý apod., jenže pánové já byl loni ve Šternberku, kde byl servis prostě na parkovišti u stadiónu a taky jsem viděl fotky jak byl servis tam u Kunžaku na silnici. Všechno je lepší. Parkoviště u Slavonického vlakového nádraží, nebo za nádražím to překladiště dřeva, totéž v Dačicích, tam je toho ještě mnohokrát víc, je tam průmyslová zóna. Taky V Nové Bystřici jak je skatepark na Švermové ulici naproti benzínce +asi by bylo nutné ještě něco málo místa, ale to by se našlo, možností je strašně moc. Dokonce možná i pod hradem Landštejn, to si už nevzpomínám.A to nemluvím o hlavních náměstích těch měst. Vážně pochybuji, že by ani jedna varianta nevyšla. A teď k podstatě věci. Je jedno, co si myslím, protože já to neorganizuji a nemám s tím zkušenosti. Jediné mé plus je v znalosti kraje. Nicméně je nutné poukazovat, že organizátoři jdou opačným směrem místo trendu snižování km přejezdů a tudíž nákladů. Je nutné se ozvat a slušně upozornit (no dobře, sorry za mimozemšťany), protože jen tak se můžou zlepšit. Jejich práce si nesmírně vážím (hlavně v dnešní těžké době) ale toto jim krutě nevyšlo.