Valašská Rally [RSS]

Re: Valašská Rally [RSS]

Nový příspěvekod PLuto » pon 13.04.2015 14:19

Ondra WRC píše:Bojkot. Nic jiného v tom nehledej.

Nikdo z těch odstoupených se kterými jsem se bavil (většina) to nepostavila jako nějaký protest. Spíš naprosto pragmaticky vyhodnotili situaci, kdy čekali nějakých 50 minut před startem RZ5, dalších 40 minut byli ve zmíněném přeskupení, kde se dověděli, že místo volného průjezdu poslední RZ pojedou na dalších nějakých 40 minut do UP, aby se vrátili do cíle na rampu. Vzhledem k tomu, že většina z těch odstoupených to pojala jako test před "velkými" soutěžemi, celkem pochopitelně odjeli za mechaniky do sevisu, aby na auto nemuseli zbytečně čekat až do noci.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod luboš » pon 13.04.2015 14:41

Video od Polskeho kolegy

phpBB [video]
luboš
N/2

Nový příspěvekod Haryk » pon 13.04.2015 17:57

Pluto, když to napíšeš takhle, tak to vypadá, jakoby všichni byli vlastně spokojeni a jen se hodně těšili domů, ale tady tvoje loajalita malinko překonává skutečnost...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 13.04.2015 18:29

Mne včera opravoval jeden člověk od Oleksowicze, že opravdu odjeli jen proto, že se jim nechtělo čekat, takže minimálně u pár posádek tomu tak opravdu bylo. Ale odstoupení na protest bych se každopádně nedivil. Bylo proč.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod John » pon 13.04.2015 18:32

Haryk píše:Pluto, když to napíšeš takhle, tak to vypadá, jakoby všichni byli vlastně spokojeni a jen se hodně těšili domů, ale tady tvoje loajalita malinko překonává skutečnost...

Původně jsem se k tomu nechtěl snad ani vyjadřovat (míněno k rally), ale musím se Pluta přeci jen zastat, má pravdu. Prostě dost posádek to pojalo tak, že by se na to mohly vykašlat, tvrdnout v UP, pak tvrdnout před cílem a znovu ještě případně tvrdnout v UP. Nešlo ani tak o bojkot, jako že to měly prostě na háku. Pokud budu citovat jednoho z jezdců: "Na nějaký pohár už bych se dnes mohl vy..., radši budu dřív doma." Alespoň, že jsem to od některých věděl dopředu a marně je nečekal na rampě, protože ve výsledcích samozřejmě byly ... Tobě je asi jasné, jak se mi 'dobře' vyhlašovaly vysledky. :roll:
John
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod John » pon 13.04.2015 18:36

Mimochodem, hezký byl taky privátní komentář jednoho ze spolujezdců ze špičky (snad se na mě nebude zlobit, anžto nepíšu posádku): "Jako test dobré, ale stejný počet kilometrů bysme při testování najezdili za dvě a půl hodiny."
John
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » pon 13.04.2015 18:56

jupííí, jsem King!!! :o
skorem po roce jsem přiměl Johna, aby sem něco napsal :P
Johne, vůbec ti to nezávidím a určitě mi budeš věřit, že ti to ani nepřeju, to muselo být peklo, stát tam a čekat, kdo vlastně dojede a pak to dopočítávat v pořadí, tohle mi nikdy nešlo a nebýt třeba Pluta, nebo -xp-, tak tam některá jména hledám dodnes :oops:
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 13.04.2015 19:08

John píše:Mimochodem, hezký byl taky privátní komentář jednoho ze spolujezdců ze špičky (snad se na mě nebude zlobit, anžto nepíšu posádku): "Jako test dobré, ale stejný počet kilometrů bysme při testování najezdili za dvě a půl hodiny."

Vidím to podobně. Mnohé posádky na valašce ujely stejné kilometry RZ jako v prosinci na Mikuláši, akorát tady to bylo celkově za x-násobně víc peněz.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 13.04.2015 19:11

Haryk píše:Pluto, když to napíšeš takhle, tak to vypadá, jakoby všichni byli vlastně spokojeni a jen se hodně těšili domů, ale tady tvoje loajalita malinko překonává skutečnost...
Nějak vnitřně cítím, že v tom zase vidíš něco víc, protože to napsalo Pluto :D Ale já se taky přikláním k variantě, že čekání dotyčné posádky prostě nebavilo a tak to zamázly. Konkrétně Odložilík tohle už v minulosti udělal, prostě se mu nechtělo někde vartovat.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » pon 13.04.2015 19:22

Karbonyl píše:Nějak vnitřně cítím, že v tom zase vidíš něco víc, protože to napsalo Pluto :D
moje reakce by byla stejná, i kdybys to napsal ty, snad mě znáš dost dlouho, ne? ;)
s Odložilíkem máš samozřejmě pravdu a nejen s ním, ale aby zmizel hned tucet posádek je u nás nevídané, pokud se pletu, oprav mě, prostě měli důvod a ten nastal v průbehu soutěže, to mi asi nevyvrátíš, nebyla nálada, ani chuť tam znova čekat, jak citoval John, 35 ostrých kilometrů se dá ujet za třetinu času, než za deset hodin a to i s obědem a několikerým kompletním přenastavením auta ;)
Haryk
N/4

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015