Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 31.08.2015 11:59

Nevím přesně, o co šlo, ale to, že to tam je zavřené a podle programu nemá být, jsem hlásil pořadatelům odhadem hodinu a čtvrt před startem a krátce po tom jsem dostal info, že už se tam může. Karbonylu, díky.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 31.08.2015 12:12

Byl to nějaký informační šum. Agentura, která pracovala na přístupové komunikaci, prý dostala od starostky obecnou instrukci, ať to tam nějak hlídají a regulují, a oni si to vyložili po svém tak, že to mají zavřít úplně.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » pon 31.08.2015 12:25

Js jsem bohužel celou sobotu bojoval se stejným problémém s Policíí ČR. Ve Slušovicích ráno mě jeden pustil, když viděl nálepku na okně a kousek dál mi druhý řekl, že tam není místo (tentokrát opravdu nebylo). Následně cestou k vracáku pod Bunčem nás otáčela a vracela hlídka, dost nevybíravým způsobem s tím, že tam není místo. ( někde se mezi autama muselo nechat místo na půl auta na otáčení přijíždějících aut, i když tam vlastně postupně nikoho nepustili). Jenže na těch 3 kilometrech k trati by v klidu zaparkovalo tak 30 aut! Následoval návrat do Slušovic a opět zákaz (horní cestou do divácké areny), ani červené media nepomohly. Prý to platí pro všechny auta (pořadatel mě chtěl normálně pustit!) Stejně jsem to objel po louce a dojel kam jsem chtěl. Následné nepuštění k vracáku v malenovicích byl už jen vrchol ledovce :)

Jediné místo,kde mělo označení media význam, byl příjezd k Vlčkové.

Proč teda máme nějaké označení na autě? A proč i normální diváci musí šmatlat 3-5 km lesem, když můžou v klidu parkovat mnohem blíž?

Za mě pořadatelé letos v pohodě, až na pár vyjímek "tykání a debilů" to bylo v cajku. Ale myslím, že také Policie by měla dostat před barumkou řádné instrukce...

Co se týká páskování, je to věčný boj.

A další "drobnosti", kterých jsem si všiml, proberu s vedením osobně :)

Jinak krásný sport, pěkné závody, šílené počasí, někteří překvapily, jiní malinko zklamali. pro všechny bylo vítězství dojezd do cíle v těch podmínkách...
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Line » pon 31.08.2015 15:10

phpBB [video]
http://www.youtube.com/LineWRC
Line
N/1

Nový příspěvekod PLuto » pon 31.08.2015 17:48

šlomil píše:Pluto v te startovce byl otaznik nad Inessou ktera nejede?Nebo ta je mezi 2 jmeny z te predni strany :?:

Inessa byla jasná, že nejede, stejně jako Armstrong. Otazník byl nad Neubauerem, kterému na testu explodoval motor (měl nejeto 180 km). Ale po herocikém výkonu se podařilo narychlo zařídit náhradní přímo z M-Sportu, dopravit ho i namontovat... Ten druhý otazník byl nad Kobusem, který měl problémy s dokladama, ale to se taky podařilo dořešit.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 31.08.2015 17:54

gonzo píše:Ta špička HA je hodně prořídlá. :(

Bohužel. A v drtivé většině případů to bylo kvůli technickým problémům po testech těsně před Barumkou. A to se celkem dost posádek omluvilo ještě těsně před uzávěrkou, protože se taky pokazily auta a u těchto historiků to opravit není tak jednoduché...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 31.08.2015 17:54

WRT píše:Ahoj, jde nejak na rally base zobrazit vsechny vysledky dohromady?

Nejde. Dle předpisů ME se nikde (ani neoficiálně) nesmí objevit společné výsledky evropského a národního pole.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » pon 31.08.2015 17:54

Armstrong kvůli financím :?: ... jinak nevím jak pro Vás, ale pro mě největší překvápko Barumky asi Lukyanuk...před závodem jsem nečekal, že může tak těžkou soutěž napoprvé dojet až do cíle, navíc na výborném 4.místě. A to co předváděl v neděli odpoledne, to byla paráda, skoro bych nevěřil, že toho má na asfaltu tak málo odjeto, nezbývá než jen smeknout klobouk ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 31.08.2015 18:31

Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 31.08.2015 18:37

Plhus píše:Za mě pořadatelé letos v pohodě, až na pár vyjímek "tykání a debilů" to bylo v cajku. Ale myslím, že také Policie by měla dostat před barumkou řádné instrukce...

Bohužel, vedení policie se letos vyměnilo a spolupráce už od začátku nebyla tak příkladná, jako v minulosti.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015