Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 01.09.2015 13:50

Já jsem byl jen na dvou relativně "diváckých" místech a tam pytle na odpadky na obou byly.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod OlumSYS » úte 01.09.2015 15:00

Walach píše:Myslím že by dost pomohlo dát rovnou při páskování do těch hojně navštěvovaných míst pytle na odpadky. Kdyby byla jen desetina cedulí zakázány prostor nahrazena tímto, tak je bordel minimální...

Ono není problém tam dát koš, problém je bohužel v lidech. Pro lidi je jednodušší skládat kelímky kolem sebe, protože nechcou přijít o místo kde stojí a navíc kdo by vážil kroky navíc. Jen minumum to pak vše vezme a vyhodí, většina to nechá na zemi :( Nechtějte vědět co za poklady člověk v lese najde...gril a židličky beru jako každoroční standard. :lol:
OlumSYS
Rally škola

Nový příspěvekod luboš » úte 01.09.2015 17:10

PLuto píše:Bavil jsem se o tom s Robertem večer u panáku. Rozhodně nečekal, že to takhle nakopne. Vloni to tam jel Peugeotem skoro stejně a nic to neudělalo. Rozhodně nečekal takovéhle nakopnutí. A pak už je to o tom, jestli to nějak ustojíš nebo ne...

To misto loni bylo uplne jine nez letos.v lonskem roce tam nebyla ta zaplata co letos a ten kat cele auto podrzel,bylo to jen vysypano drti s odfrezovane cesty mozna po lonske barumce nebo s kraje roku tam cestari udelali zaplatu kterou zakoncili hranou ktera pak udelala pri najezdove rychlosti okolo 160km sve.mozna to ani v rozpisu nikdo nemel .Kopejda s tim taky nepocital podle on boardu.
luboš
N/2

Nový příspěvekod PLuto » úte 01.09.2015 17:47

Co jsem se bavil s jezdci, tak s tím nepočítal skoro nikdo. A řada z nich říkala, že kdyby to tam nerozbil Consani, rozbije to někdo jiný. Takhle viděli, že se tam něco stalo, tak jeli opatrněji a stejně měli krize...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 01.09.2015 18:02

Onboard z havárie Ingrama je v sestřihu druhé etapy JERC

phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod lubos » úte 01.09.2015 18:42

Walach píše:Myslím že by dost pomohlo dát rovnou při páskování do těch hojně navštěvovaných míst pytle na odpadky. Kdyby byla jen desetina cedulí zakázány prostor nahrazena tímto, tak je bordel minimální...

Přesně tohle jsem měl na mysli, když jsem viděl "nepořádek" kolem "diváckých míst" a "bufetů". Ale to by musela den před průjezdem chodit po trati skupinka, která jednak bude umisťovat pytle a jednak přemýšlet, kde dát ceduli ZAKÁZANÝ PROSTOR. Já jsem na Trojáku v sobotu odpoledne (při několika průjezdech) viděl jednoho, s prominutím, nešťastníka, který šplhal po stromech, svazích, ... a cedulemi a sešívačkou "oplácával" kde co - stromy, směrové sloupky, oplocení pastvin, ...
lubos
A/5

Nový příspěvekod lubos » úte 01.09.2015 18:48

Mirek Fric píše:Já jsem byl jen na dvou relativně "diváckých" místech a tam pytle na odpadky na obou byly.

... například autobusák byl takových zařízení prost!! A to nemluvím o tom, že by bylo vhodné, a by v příštích letech, byla v tak divácky exponovaném místě přítomná lékařská služba (včetně sanitky) - v takovém množství diváků nikdy nelze zabránit některým spoluobčanům, aby nepodlehli alkoholu a pak se RZta přerušuje průjezdem sanitky.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Mates » úte 01.09.2015 18:59

Já ještě poukáži na jeden incident, za který pořadatelé Barumky nemohou, nýbrž my diváci...v neděli ráno, na Trojáku směrem od Bystřice pod Hostýnem jelo nějaké auto plné mlaďochů a tak moc jim vadilo zaplatit za vstup, že začali na vybírající autem najíždět...až nakonec ujeli a jednoho pořadatele málem srazili...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » úte 01.09.2015 19:07

Sanitky jsou na okruhu celkem tři, vzhledem k nákladům je opravdu nejde mít v každé zatáčce, zvlášť když je dojezdová vzdálenost kamkoliv na okruhu do minuty. Letos byl počet zásahů mimořádný, co si pamatuju minulé ročníky, tak se snad jen jednou vyjíždělo k nějaké zlomené noze...
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Medvěd » úte 01.09.2015 19:30

Ještě k výsledkům a jejich zobrazování, když je rally-base oficiální zdroj výsledků, proč uvádí penalizaci pro Firlu i v MČR a tím je pořadí MČR vlastně špatně? (není to nějaké vyvolávání sporu, vím, že se jedná o výsledky neoficiální, jen se ptám?).

A zajímavé je, že i přímo na stránkách autoklubu jsou uvedeny výsledky všech účastníků pohromadě... (a penalizace u Firly je v MČR zapsána také)
Medvěd
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015