Valašská Rally [RSS]

Re: Valašská Rally [RSS]

Nový příspěvekod Haryk » stř 25.03.2015 17:59

Jaromír končil už nekolik let ;)
a i kdyby opravdu skončil, auto tu bylo a bude, takže nevyvracíš, co jsem napsal, tedy, že se umožnil start autům, který tu už jsou, já dodávám, že je to málo, že se mělo na start pustit ještě víc aut, ale ze "správného" kraje se ozývá nadávání jen na Trněného a to mi kapánek vadí...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 25.03.2015 18:39

Ještě jednou - pan Trněný má z podivného a férovou soutěž poškozujícího pravidla prospěch. Pan Trněný roky spolupracuje s panem Kafkou, který je místopředsedou rally komise. Třeba v tom jsou nevinně (v zápisech z jednání FAS není zapsané, kdo jak hlasoval), ale to, že se kritika snese právě na ně je přirozený důsledek jasného střetu zájmu, který tu jednoznačně existuje.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » stř 25.03.2015 19:06

tak zaprvé:
pánové spolu už takové dva roky nemají nic moc společnýho
tak zadruhé:
prospěch z podivného (nesouhlasím s tím rozhodnutí a to opakovaně) mají všichni majitelé aut vyrobených (homologovaných do roku 06)registrovaných na českých RZ a nejde zdaleka jen o WRC
tak zatřetí:
když jsem já řval, že jistá klika (příslušnost pamětníci znají a zbytek ať hledá, nemusí chodit daleko) zlikvidovala investice cca. dvaceti majitelů vozů WRC a 2,0 kitů, kde byl kdo s řečima o konfliktu zájmů?
bože, jak já miluju lidi, kteří si nepamatujou ani blbejch deset let zpět :roll:
PS: u některých to dokážu, vzhledem k jejich věku pochopit
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Giro » stř 25.03.2015 19:10

Haryk píše:Jaromír končil už nekolik let ;)
a i kdyby opravdu skončil, auto tu bylo a bude, takže nevyvracíš, co jsem napsal, tedy, že se umožnil start autům, který tu už jsou, já dodávám, že je to málo, že se mělo na start pustit ještě víc aut, ale ze "správného" kraje se ozývá nadávání jen na Trněného a to mi kapánek vadí...

Nějak vám dochází argumenty a svádět to na na národnostní příslušnost je hodně slabé. Těch aut v ČR už skutečně moc nebylo a celý předpis vypadá cíleně postavený hlavně kvůli Trněnému. Nikdo jiný neměl v plánu v ČR startovat, ani Jaromír, který konec s WRC oznamoval nejen veřejně, ale i mezi kamarády.
Giro
A/5

Nový příspěvekod Giro » stř 25.03.2015 19:18

Haryk píše:tak zaprvé:
tak zadruhé:
prospěch z podivného (nesouhlasím s tím rozhodnutí a to opakovaně) mají všichni majitelé aut vyrobených (homologovaných do roku 06)registrovaných na českých RZ a nejde zdaleka jen o WRC
tak zatřetí:
když jsem já řval, že jistá klika (příslušnost pamětníci znají a zbytek ať hledá, nemusí chodit daleko) zlikvidovala investice cca. dvaceti majitelů vozů WRC a 2,0 kitů, kde byl kdo s řečima o konfliktu zájmů?
bože, jak já miluju lidi, kteří si nepamatujou ani blbejch deset let zpět :roll:

Zajímalo by mě, jaký byl před deseti lety konflikt zájmů? Komu mohlo prospět zakázání vozů WRC? Pokud si dobře pamatuju, zakázání vozů mimo MS na mezinárodní úrovni bylo předhlášeno minimálně dva roky. V ČR se i rok poté jelo s vozy WRC, ale výrazně jich ubylo a posádkám vadilo, že na evropských závodech (což byla tehdy většina soutěží v mistráku) jezdí až vzadu. Jejich zákaz tedy byl logický krok, který by stejně přišel, i kdyby se to uměle o další rok dva prodlužovalo.
Giro
A/5

Nový příspěvekod Haryk » stř 25.03.2015 19:22

pokud zákaz startu aut s platnou homologací na soutěži šampionátu, který je i pro ně vypsanej, je logickej krok, pak končí debata, protože se slepým se blbě píše
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Tonda H » stř 25.03.2015 19:35

Jak je to vlastně s tím P2plus a pohárem pořadatele? Myslel sem že pp je pro ty zahraniční, ale v přihláškách už je to zase nějak dohromady...
Tonda H
A/5

Nový příspěvekod Giro » stř 25.03.2015 19:45

Haryk píše:pokud zákaz startu aut s platnou homologací na soutěži šampionátu, který je i pro ně vypsanej, je logickej krok, pak končí debata, protože se slepým se blbě píše

Vozy WRC pozbyly mezinárodní homologaci na podniky mimo WRC.
Giro
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 25.03.2015 19:56

Haryk píše:tak zaprvé:
tak zadruhé:
tak zatřetí:

Špatné rozhodnutí z roku 2014 se nestává o nic lepším tím, že v roce 2004 padlo jiné rozhodnutí. Předpisy buď špatné jsou nebo nejsou. Střet zájmu buď existuje nebo ne. V roce 2004 i v roce 2015. Co o tom kdo říkal, říká a nebo bude říkat, je irelevantní.

Kde byl kdo s řečma o konfliktu zájmů v roce 2004? Já jsem psal o roce 2015 a ne o roce 2004. Krom toho to stejně nevím. V roce 2004 jsem viděl svoji první soutěž v životě, neznal jsem ani Tebe, ani PLuta ani kohokoli jiného z rally komunity a moje povědomí o rally bylo mizivé. Jestli mi hodláš dál podsouvat rok 2004, tak promiň, ale na to nebudu reagovat.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » stř 25.03.2015 20:42

Pane Haryk, pořád jsi mi neodpověděl, mě nazajímá rok 2004 ale rok 2015. To se taky můžem bavit o roce 1986!
Mě zajímá, kdo další má užitek z rozhodnutí ušitého na míru týmu ze špatného kraje? nebo to je jen doměnka celého rally národa a pouze Ty v tom vidíš něco jiného?
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015