Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Nový příspěvekod PLuto » pon 15.12.2014 16:08

PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Nový příspěvekod Haryk » úte 16.06.2015 18:23

guvernér Státní banky intervenuje dva roky proti silné koruně, ale ve Zlíně zuří inflace, nebo Ribeirova natažená ruka raketýra?
http://visitrally.cz/barumrally/vstupen ... -2015.html
PS: vím, že se opakuju a budu tak dělat potud, dokud rozum nevyhraje ;)
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 16.06.2015 18:50

Já jedu příští týden na Ypres a zaplatím tam 45 Euro za vstupenku, to je 4x tolik. Ve Finsku jsem platil 60 Euro a 5 Euro na každé RZ navíc za parkování. Jestli Ti tak vadí zaplatit za závod mistrovství Evropy stejně jako za jeden večer u piva v hospodě nebo jako za dva lístky do kina, tak si opravdu nemáme co říct.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Bill » úte 16.06.2015 18:59

Haryk píše:guvernér Státní banky intervenuje dva roky proti silné koruně, ale ve Zlíně zuří inflace, nebo Ribeirova natažená ruka raketýra?
http://visitrally.cz/barumrally/vstupen ... -2015.html
PS: vím, že se opakuju a budu tak dělat potud, dokud rozum nevyhraje ;)

U tebe nemůže vyhrát, protože žádný nemáš.
Bill
N/2

Nový příspěvekod Haryk » úte 16.06.2015 19:03

Mirku, beru tvůj závazek na vědomí, ale nijak mi to nevysvětluje 20% zvýšení výpalného

možná někteří zapomínáme, Mirka se to netýká, on jest Ribeirovi dlouhodobě nakloněn, ale ostatním připomenu (i diskuze stojí za to):
http://www.autosport.cz/zavody/clanek.p ... pg=1#forum

Bille, na tvém označení za francouzského šlechtice ani po letech nemám co měnit
Haryk
N/4

Nový příspěvekod liposh » úte 16.06.2015 19:17

Mirku, aniž bych se stavěl na jakoukoliv stranu bych rád řekl, že přepočítávání českých a evropských vstupenek je tenkej led. Takovej Nizozemec má na hodinu 4x-6x víc, než my. A perlička na závěr: Já v hospodě nikdy na pivě neutratím víc jak 70 Kaček :D Takže ty jsi uplně v jiných dimenzích :D
liposh
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 16.06.2015 19:43

Já nejsem Nizozemec a platil jsem to já a se mnou stovky, možná tisíce dalších Čechů a dokonce jsme kvůli tomu jeli tisíce kilometrů daleko. Krom toho místní taky mají úplně jiné náklady na život, takže jim fakt nezbývá čtyřikrát tolik co našincovi. Například můj belgický kamarád platí za podobné auto jako já 5x dražší povinné ručení, a to ho já jako Pražák mám 2x dražší než moje mamka z vesnice. Opravdu berou víc, ale nejsou čtyřikrát bohatší.

O to ale nejde. Barumka je soutěž mistrovství Evropy. Celovíkendová vstupenka včetně servisu stojí podobně jako benzín na jednu cestu ze servisu na Semetín a zpět, jako čtyři krabičky cigaret, 5x míň než Moto GP v Brně, 5x míň než metalový fesťák ve Vizovicích. Já si fakt nemyslím, že je to moc. Naopak. Každopádně je každého volba, jestli tam půjde, jestli zaplatí (vymahat to mimo servis stejně nikdo nemůže) a tím podpoří pořadatele v tom, aby nám tady mezinárodní rally na úrovni zůstala. Není to zadarmo, ale tak už to prostě je. Až budeš jednou sedět u toho piva a vzpomínat, tak ať je na co, ne? ;)
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » úte 16.06.2015 19:47

ty peníze nejdou pořadateli, ale promotérovi a ten za to nabízí co? :o
odpověď znám a názor jsem napsal, u mě hrajou čísla, ne emoce a už vůbec ne lži
Haryk
N/4

Nový příspěvekod lubos » úte 16.06.2015 20:28

Haryk píše:ty peníze nejdou pořadateli, ale promotérovi a ten za to nabízí co? :o

Prakticky řečeno, peníze jdou pořadateli, aby mohl zaplatiti promotérovi za účelem zachování evropské rally s obrovskou tradicí. A co nabízí promotér MS!!!?? A kolik lidí (tisíc) platí za vstup ve Finsku?? Kolik lidí (desítek tisíc) si zaplatí wrc+?? Se mnou cloumají emoce (protože si umím spočítat 1 + 1), ale při pomyšlení, že bychom svojí pravdou měli přeučit svět, tak skloním hlavu a ... .
lubos
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 16.06.2015 20:33

Haryk píše:ty peníze nejdou pořadateli, ale promotérovi a ten za to nabízí co? :o

Takže teď mne ještě budeš urážet, že lžu. Sbohem, Milane a užij si, jak jsi mi to nandal. Já už si s Tebou nemám co říct.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Další

Zpět na Sezona 2015