Tomáš píše:Zkrátka řády jsou pro mne určitá pravidla, podle kterých se má řídit jak jezdec, tak především sportovní komisař (resp. každý jiný činovník).
Tak by to správně mělo být, ale bohužel se to mnohdy porušuje...
Tomáš píše:Zkrátka řády jsou pro mne určitá pravidla, podle kterých se má řídit jak jezdec, tak především sportovní komisař (resp. každý jiný činovník).
Tomáš píše:Ad Pluto: změny řádů pro ERC navrhuje, domnívám se, především promotér, takže největší máslo na hlavě by měl mít podle mne právě Eurosport. Chápu, že když někdo má promoterství, chce mít šampionát tak trochu podle svých představ a FIA by mu měla jít (v rámci možností) na ruku.
Tomáš píše:Svilis i Gorelov s prioritama ERC 2 v oficiálním podepsaném dokumentu, viz http://2015.lvrally.com/upload/files/Ra ... g1_TC0.pdf
Takže nejspíš to jen není aktualizované na stránkách ERC. Ostatně oba jeli kvaldu a tu jedou pouze prioritní jezdci.
Plhus píše:Já taky... naživo to bylo něco! Tuším že naasfaltu bude slabší, ale tady to byl koncert!
PLuto píše:...Ale místní (a severští) střelci jsou prostě jiná liga a na velkém hrotu to umí.
PLuto píše:Ono upřímně, žádný velký výsledek od českých posádek se očekávat nedal. Spíš to bylo o "zábavě" a svezení se na sněhu, ledu a velkých hrotech. Jasně, že tam hrálo roli počasí (třeba Jeets doplatil na to, že jel po oba dva dny vepředu, první den se hodně trápil Hideg), občas se měnily podmínky i mezi auty v průběhu RZ. Ale místní (a severští) střelci jsou prostě jiná liga a na velkém hrotu to umí.
Mirek Fric píše:Nic proti, ale Honza Černý dokázal v Lotyšsku vyrávat RZ jak s dvoukolkou, tak se čtyřkolkou a dokonce tam vyhrál JERC. Takže to jde...
Mates píše:Vím, že já sám bych to líp nezvládl, ale výkony českých posádek mě velice zklamaly, ostatně ani ten Breen moc na sněhu neumí (alespoň někteří tohle tvrdili po Monte a Janneru) ... já bych proti výsledkům našich kluků nic moc neměl, ostatně jeli nás reprezentovat a je dobře, že jeli venku...kdyby to ale alespoň neargumentovali neustálými výmluvami ... stačilo by si přiznat na rovinu, že jim to prostě nešlo a ne neustále hledat výmluvy, ovšem je to jen můj názor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků