Rocksteel Valašská Rally [RSS]

Re: Rocksteel Valašská Rally [RSS]

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 17.04.2016 22:30

A já nakonec lituju, že jsem tam nejel. Ale co už, přijedu za rok :)
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » ned 17.04.2016 23:35

Karbonyl píše:Jsem ze zdejších reakcí celkem zklamaný. Loňská valaška byla gigaprůser, ta letošní o 180°někde jinde. Všechno po organizační stránce odsýpalo, klapalo, soutěž se odjela podle harmonogramu a bez jediného zrušeného kilometru pro posádky, ale celý facebook a fora jsou zase plné negativních keců, jako to bylo na pytel...

To je typicky české. Skoro nikdo neumí pochválit, zato všichni dokážou kritizovat...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Čejda » pon 18.04.2016 07:53

Karbonyl píše:Jsem ze zdejších reakcí celkem zklamaný. Loňská valaška byla gigaprůser, ta letošní o 180°někde jinde. Všechno po organizační stránce odsýpalo, klapalo, soutěž se odjela podle harmonogramu a bez jediného zrušeného kilometru pro posádky, ale celý facebook a fora jsou zase plné negativních keců, jako to bylo na pytel...

Víš ž se nikomu nezavděčíš. Nikdy a ničím. Podle mě byla Valaška super. Organizačně vše klapalo jak mělo. Pořadatelé dělali svou práci jak měli. Po zdržení na jedné RZ jsem čekal že bude zrušena, ale nakonec se vše rozjelo. V kopřivnici bylo od rána mraky lidí a mohli se jít podívat i mechanici.
Já si jako divák nemám na co stěžovat.
Fan of Petter Solberg
Čejda
A/5

Nový příspěvekod Plhus » pon 18.04.2016 08:12

Ale pokud vím, tak si na organizaci nikdo nestěžuje. Podle toho nadšení před startem bylo jasné, že to dopadne dobře. A je super, že to tak taky dopadlo. A asi nikdo nečekal, že se zopakuje loňský scénář. Celá kritika spočívá pouze v tom, že na rally vlastně "nebyli diváci", nic víc...

A Pluto s Karbonylem, kde jste se byli dívat?
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 18.04.2016 13:55

Nehoda Petra Hejtmánka na horizontu před cílem RZ Hukvaldy

phpBB [video]

phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pon 18.04.2016 22:40

Plhus, a kde si se byl dívat ty?
Předpokládám, (a pravděpodobně správně), že si navštívil Kopřivnici. Potom mi to tvoje stěžování tady přijde celkem směšné - jistě víš, že je to soukromý areál, ve kterém pořadatel nemá tak úplně stejné možnosti jako na běžné rychlostce. Navíc v diváckém průvodci jasně stojí, že na RZ Tatra jsou ke sledování povolena pouze divácká místa. Číst umíš a na rally taky nejsi poprvé, tak nevím co si o tom všem z tvé strany myslet. Ale pravděpodobně se tam nedělo nic, co bych na základě zkušeností s podobnýma opičárnama nečekal...
Podíval jsem se na onboardy z RZ1 a RZ7, lidí je tam dost a stojí vcelku normálně, minimálně ve srovnání s lety minulými. Já teda osobně byl na cíli Hukvald (místo kde havaroval Hejtmánek), na výjezdu z Vysoké RZ3/7 a před mostkem krátce po startu Bystřičky.
Tratě jsem si před soutěží projel a podle natlučených cedulek jsem měl samozřejmě taky obavy o diváky, ale znovu opakuju - kde jsem byl, bylo to zcela v pohodě. Poměrně málo pořadatelů, ale i přesto lidi stáli rozumně, žádná buzerace, bezpečáci projeli bez námitek.
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Plhus » úte 19.04.2016 08:58

V Kopřivnici jsem byl, spíš kvůli servisu, a nechápu právě nadávání pořadatelů lidem, kteří přicházeli do servisu z podjezdu a chtěli prostě jen přejít do servisu. To že v areálu budou jen ostrůvky pro lidi mě bylo jasné, ale nechápu proč nepustili lidi třeba právě k té šotolině?

A pak jsem byl na Bystřičce, mostek po náletu, před tím táborem pod přehradou. Tady to bylo všechno mnohem volnější. Ale to je o vesťákovi v daném místě, ne o tom, kde jsou zakázané prostory, to je to co mi vadí. A ve finále, když teda pořadatel povolí jít blíž a něco se stane, spadně všechno na něj, protože prostě stojíš v zakázaném prostoru...

Ale to není problém Valašsky, to je problém našeho mistráku. Pořadatelé postavili zajímavou trať, všechno probíhalo bez problémů, jezdci jsou taky spokojení, takže není důvod kritizovat jejich práci.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Group B » úte 19.04.2016 14:01

Souhlasím s Plhusem.
Jedna výtka k občerstvení v Kopřivnici. Pro několik stovek diváků + členy teamů jsou 3 stánky málo.
Group B
A/5

Nový příspěvekod Merten » úte 19.04.2016 17:20

Walach píše:Podíval jsem se na onboardy z RZ1 a RZ7, lidí je tam dost a stojí vcelku normálně, minimálně ve srovnání s lety minulými. Já teda osobně byl na cíli Hukvald.

V cíli Hukvald jsme byli taky, zakázaný prostor na rovném úseku byl vyznačen 50m od cesty, cca po hodině nás přišel pořadatel vyhodit, páč jsme se přiblížili na 45.Dotyčný pán je zřejmě slyšet na videu s tou havárií.Jinde byli pořadatelé v klidu, to že musejí hlídat alibisticky vyznačené divácké prostory jim za vinu klást nelze.
Jak už napsal Plhus, organizátoři zaslouží velkou pochavlu za bezproblémový průběh a hlavně za to, s jakou vervou se postavili k nelehkému znovuvzkříšení Valašky.Nečekal jsem, že by se nějak odklonili od současných trendů českých rally a oni zas nemůžou čekat, že se to každému bude líbit.
Merten
A/5

Nový příspěvekod Mates » pon 25.04.2016 19:40

Pár symbolických cvaků ode mě...najdou se i posádky od st.čísla 50 dál... : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.490406414495310.1073741938.208952439307377&type=3&uploaded=89
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Předchozí

Zpět na Sezona 2016