Ještě se vrátim k Rally Talentu potažmo Rally Star (a tady budu asi souhlasit s Harykem) - ale těch rošád v pravidlech bylo hodně ... jsem rád, že Filip Mareš pojede sezonu 2016 s R2 (což bylo úplně na začátku v pravidlech pro Rally Star) - ale taky tam bylo, že vítěz bude jeden - a nakonec bylo "vítězů" víc i logicky díky tomu, že výhra "Rally sezona 2016 v MČR rally s vozem kategorie R2" uspokojí asi hlavně jen právě soutěžáky.
Vyjádření Autoklubu na fb beru jako návrat k původnímu pravidlu (který teda mimochodem už na webu neni)
Autoklub Rally Talent Dekujeme za reakce panove. Autoklub Peugeot Rally Talent je nazev tymu, ktery vznikl uzavrenim partnerstvi se spolecnosti Peugeot. Ucastnik Rally Star (Filip) absolvuje MCR - odmena pro viteze Rally Star v ramci vyse zmineneho tymu. Asi nejde vice naplnit primarni myslenku projektů.
... jen mi to přije všechno za pochodu a tak nějak se to přizpůsobuje aktuálnímu pohnutí mysli - už po vyhlášení vítěze(ů) Star se psalo o podpoře několika lidí (což samo samo o sobě neni nic proti ničemu, pokud by vítěz dostal to, co bylo v pravidlech a porota se rozhodla navýšit podporu nad rámec pravidel). Řikám si, jestli by se ta sezona pro vítěze odjela i bez "odstoupení" Kupce (k tomu se asi ze strany zainteresovaných nic víc než to nicneříkající a asi i "polopravdivý" prohlášení nedočkáme - vždyť by úplně stačilo XY se dopustil něčeho, co by vrhalo špatné světlo na celý projekt a od takového chování se distancujeme - na základě tohoto byla podpora s XY okamžitě ukončena). Na světlo se to beztak dostane a ještě se toho někdo šikovně chytne když bude potřeba a zrovna se to někomu hodí do krámu.
Aby to nepůsobilo nějak negativisticky - myšlenka výborná, konečně nějaká systémová podpora z veřejnejch peněz a je dobře, že to někdo rozjel ... ale do budoucna (a já věřim, že projekt i přes skřípání na začátku pokračovat bude) dotáhnout do konce - pak bude stop i veškerejm spekulacím ať už ohledně samotný volby vítěze a výhry počínaje ... tak konče toho, kdo bude poskytovat služby a ke komu tak peníze půjdou ...