Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Re: Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Nový příspěvekod liposh » úte 14.06.2016 10:27

Já tam byl předloni. Pořadatelka řekla divákům, že se můžou dostat někam za zatáčku, když obejdou ohrazený pozemek, ale ten pozemek byl pro diváky moc velký, tak jich velký houf lezl přes ohradu a ťápal někomu po záhonech . I takové detaily rozhodují, proto na diváky apeluji, ať nedělaj koniny a poslouchaj.
liposh
A/5

Nový příspěvekod Tomáš » úte 14.06.2016 13:16

jumik píše:Letošní hustopeče bída všechny useky co za neco stály sou pryč:( Musím zareagovat na diváka co píše že v posledním dnes uz zrušeném esíčku u konce RZ bylo nake nevhodne chování divaku. Absolutne nikdo neničil zádný majetek jen tam byli fanoušci co se starali o super náladu. i pan majitel vinohradu byl celkem milí starší Pán který tam dokonce prodával Víno:) zvažuji teda dalekou cestu zda za to stojí snad díky bratrum ze slovenska tak jet:) :roll:

Samozřejmě je věcí pohledu, co je to "super náladu". Jestliže se však kvůli divákům v "náladě" odkládá start rychlostní zkoušky či hrozí dokonce její rušení, stojí tam předjezdci (bezpečáci) a dlouho se řeší, aby se posunuli do bezpečných míst, pak mi to osobně moc "suprovní" nepříjde ....
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Walach » úte 14.06.2016 15:22

Tomáš píše: Samozřejmě je věcí pohledu, co je to "super náladu". Jestliže se však kvůli divákům v "náladě" odkládá start rychlostní zkoušky či hrozí dokonce její rušení, stojí tam předjezdci (bezpečáci) a dlouho se řeší, aby se posunuli do bezpečných míst, pak mi to osobně moc "suprovní" nepříjde ....

V tom s tebou souhlasím, ale mám jednu připomínku - něco jiného jsou bezpečná místa a "bezpečná" místa, která vyhovují těm bezpečákům, kteří by konkrétně na Hustopečích lidi vyháněli na nejbližší posed. To se potom není co divit, že se lidi nechtějí hnout, a ani nemusí být v "náladě".
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod -xp- » úte 14.06.2016 16:02

Je to stejné jako třeba v hokeji. Poslední slovo musí mít rozhodčí a je celkem jedno, zda si publikum myslí, že to faul byl nebo nebyl. Ve chvíli, kdy diváci (i kdyby byli třeba oprávněně nespokojeni) vtrhnou na led, zápas předčasně končí.
-xp-
A/5

Nový příspěvekod Tomáš » úte 14.06.2016 16:17

Krajane, Walachu, jsem ten poslední, který by obhajoval páskování na českých soutěžích. Někde (a bohužel většinou) je to naprosto nesmyslně předimenzované, no a pak paradoxně příjdu na místo (dokonce se mi to stalo i na Barumce), kde to může smrdět průserem. Jak už jsem tu kdysi psal, dnes si skoro radši zajedu např. na Rajd Wisly, kde si stoupnu, kde sám uvážím a nikdo mne nebuzeruje, než na Barumku (Bohemku, ...), odkud se kolikrát vrátí člověk otrávený.
Ovšem v daném místě na Hustopečích jsem byl a vím, o čem hovořím. Původně jsem si to místo chtěl vybrat taky, ale pak jsem to vyhodnotil, že to nestojí za riziko a nechci utíkat v případě, když někdo nedobrzdí. Popošel jsem o kousek dál na vlečku, byl relativně blízko a i tak vše viděl velmi pěkně.
Každopádně ať si uděláš konkrétní představu:
http://www.mediasport.cz/rally/ceske-ra ... /7700.html
v Pešlově onboardu čas 10:30 min.
Je to na brzdy z odhaduji nějakých cca 120-130 km/h, Pech ji má psanou jako levou 7-8, Pešl levou 5, lidi stojí přímo proti brzdám ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Walach » úte 14.06.2016 18:01

Jasně, v daném místě zcela souhlasím. Mluvím spíše o jiných, relativně pomalých místech, odkud jsem byl na Hustopečích jeden rok vyháněn a druhý se tam vesele stálo či naopak. Tenhle faktor náhody u českých soutěží přínáší do určité míry nadšení z možného skvělého zážitku, ale pokud to trvale nevychází, přestane to bavit. Je to jako sázet sportku. Když to vyjde, je to super pocit, ale většinu času akorát vyhodíš prachy :D
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Lilli.Philline » úte 14.06.2016 20:40

Prosím, poraďte mi někdo nějaké atraktivní místo na sobotu. V pátek vím, ale v sobotu netuším. Hledala jsem, koukala, ale z ničeho nejsem nadšená.
Lilli.Philline
Rally škola

Nový příspěvekod jumik » stř 15.06.2016 12:34

Tomáš pust si ostatní onboardy kde stojí ty lidi ... tato skupinka je na skoro kazdem Pešlovo onboardu fanděj mu:) k bezpečákum se nemá cenu vyjadřovat. Souhlas s Walachem zlatě v zahraničí viz polsko madarsko
jumik
Rally škola

Nový příspěvekod gonzo » stř 15.06.2016 12:38

Tomaštík a Kristiansen nejedou? A číslo 28 má kdo, ve startovce není, ale má čas přejímky.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Karbonyl » čtv 16.06.2016 15:06

Pechův tréningáč:

Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016