Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Nový příspěvekod Mirek Fric » pát 26.08.2016 12:29

gonzo píše:Ten Muradin motor zadřel, či prorazil vanu. Konec ?

Do cíle to asi dojelo, ale podle infa od kamaráda na tom oleji šel ven Honza Kopecký (v pravé na vjezdu do Pohořelic) a jen se štěstím se autu nic nestalo.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Eddie » pát 26.08.2016 12:37

phpBB [video]
Eddie
N/1

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 26.08.2016 12:47

Mirek Fric píše:Do cíle to asi dojelo, ale podle infa od kamaráda na tom oleji šel ven Honza Kopecký (v pravé na vjezdu do Pohořelic) a jen se štěstím se autu nic nestalo.

Nedojelo, posádka odstupuje z rally.

Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 26.08.2016 12:52

Podle videa od JNK se zdá, že šotolináři si ani nevšimli, že jedou na asfaltu :D
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PetrWRC » pát 26.08.2016 13:51

Mirek Fric píše:Komentář ke kvaldě... jestli tohle Lukjaňuk udrží na cestě až do cíle, tak smekám až na zem.

Jinak pěkná akce. Rozhodně se pomalu nejezdilo, spíš naopak. Škoda jen toho zdržení.

Stejně tak Sirmacis ... tohle tempo nemůže ustát :twisted:
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 26.08.2016 14:33

Letošním VIP hostem v Bugatti Grand Prix bude Raimund Baumschlager.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » pát 26.08.2016 19:15

Teď jsem se vrátil z RZ Hošťálková a Semetín...a chci se upřímně zeptat, tohle DOOPRAVDY myslíte smrtelně vážně? Opravdu? To už fakt má být rally bez fanoušků? Narveme všechny jak blbce do pomalých vracáků, kde uděláme divácké zóny pro ty, kterým se nechce chodit nikam dál i s parkovištěm a stánkama a všude jinde naházíme cedule zakázaný prostor, aby nám nikdo nepřekážel? Pardon...dvě místa na Semetíně byla vypáskována relativně přívětivě a dalo se tam i stát...ale o zbytku snad ani nemluvím, sekce cca 1-1,5km před cílem se třemi skoky/hrby po sobě, nečekal jsem, že se bude stát blíže než 20-40m od cesty, a že tam na pravé straně po směru RZ bude zakázaný prostor, s tím jsem počítal. Ale ejhle, zakázaný prostor je po celé délce louky i na straně levé a nahoře na vyvýšeném kopci zhruba 50m od cesty...doopravdy jsem velmi velmi zklamaný, smutný a velice slušně řečeno hodně nasr...štvaný. Nemít to de facto "za barákem", tak na takovouhle rally rozhodně nejedu. A i takhle velice silně zvažuji, jestli vůbec někam jezdit. Neumím si představit, že bych přijel z druhého konce republiky a viděl tohle. Přitom je tenhle ročník Barumky co do sportovní hodnoty určitě jedním z těch nejlepších, protože Lukyanuk, Kajetanowicz, Sirmacis + celá česká kompletní špička a spousta dalších včetně juniorů předváděli již na shakedownu hodnotný sport, doopravdy jsem se díky jejich průjezdům hodně bavil, ale ten zbytek mi to dost kazí. Jestli loňská Barumka byla co do vypáskování tragédie, tak tohle je ještě o level horší (alespoň co jsem měl možnost vidět). Jasně, na rally neexistuje bezpečné místo, to víme všichni...ale ta relativně bezpečná, kde by se muselo stát a sehrát opravdu neskutečně moc nešťastných událostí dohromady, aby došlo k nějakému problému...a přesto jsou vypáskována tak jak jsou, nemám slov. Velice mne to mrzí jako zastánce domácí rally, ale taková rally mne nebaví. V žádném případě mi nevadí na lepší místo jít třeba 4-5km, ale po tom co jsem viděl a to jsem místní, vážně nevím kam jít. Pro všechny co se chystáte, přeji hodnotný sportovní zážitek a snad to bude jinde lepší než má dnešní zkušenost.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod ppa » pát 26.08.2016 19:30

2Mates: díky za info. Usnadnilo mi to rozhodování, zda jít na Barumku nebo si jet potrápit tělo na Valašského MTB krále v Huslenkách :-). A vzhledem k tomu, že podle informací od dalších fanoušků to vypadá na jiných erzetách úplně stejně, tak si letos možná zajedu na Lipské paseky jen na jeden nedělní průjezd Pinduly, abych nostalgicky zavzpomínal, jak moc jiné to bývalo před deseti, dvaceti, třiceti či pětatřiceti lety...
ppa
N/1

Nový příspěvekod qwer » pát 26.08.2016 19:51

Dik za info mates.
qwer
Rally škola

Nový příspěvekod luboš » pát 26.08.2016 19:52

tak sem si místo dívacké pecky(nejsem zastáncem masových akcí)ve zlíně projel ještě jednou vložky a vrátil sem se domů pěkně nasraný,před týdnem se to dalo skousnout ještě ale ted už fakt ne tratě jsou krásné ale takhle se na nich vyřádit co se týká anticutů to mě rozum nebere,tyčky a značky tam roustou jako hřiby,když nepomůže jedna tyčka tak tam fouknem rovnou tři jemi s toho hodně smutno,ty doby pěkných Barumek kde jsme si místa mohli vybírat jsou pryč tady se na nich někdo pěkně vyřádil.horší ale lepší už to nikdy nebude.je znehodnocena snad každá zatáčka a to nemluvím o nesmyslných retardérech..to muselo stát peněz nebylo byto lepší radši zamést :roll:
luboš
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016