Když se dívám na onboard Kopejdy z RZ4...tak doufám, že máte Lukyanuka z druhého průjezdu té samé RZ ... nebo kterékoliv jiné, to je vlastně jedno...jedním slovem NESKUTEČNÝ Alex...strašně moc bych mu přál, aby tohle tempo ustál a dojel až do cíle, nejlíp před Kopejdou PS: Zdravím fanoušky ze shakedownu při náletu před Pohořelicemi, kteří se se mnou hádali, že Kopejda letos bez problémů zvítězí a já budu zírat. I kdyby, bez problémů to moc nebylo nebo nebude bych řekl
jako gaučovýho negativistu mě obrovsky těší, že už i ve Zlíně uznáváte některý nesmysly, na kterých se tam trvá déle než deset let, stejně tak mě těší, že uznáváte, že průměrná rychlost na RZ z hlediska bezpečnosti nic neřeší (třeba Mirek kdysi tvrdil, že nižší průměrná rychlost má vliv na nižší následky při případný ráně), protože i toto pravidlo má svý kořeny právě ve Zlíně a mezi jeho zástupci v řídící komisi, ale to nestačí, blbý pravidla se totiž mají měnit a ne je porušovat, pak si totiž na Valašce a třeba i na Bohemce můžou připadat jako blbci, když se říděj platnejma řádama
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Startovni poradi a jeho deleni na evropany, mimo evropany nebo ty co nemaji mezinarodni auto je pitomost, ze vetsi se vymyslet neda.
Kolem trati stoji desetitisice lidi, kterym je toto rozdeleni uplne u zadku. Koho zajima ze Pech ma auto s moznosti bodovat jen do MMCR? Nikoho. Proste nikoho. Jen nejaka chytra hlava vymyslela pravidlo nebo rad.
Rally by mela prestat pozirat sama sebe nesmyslnyma pravidlama, ktere ji ubiraji na atraktivite.
Co by se stalo kdyby mel Pech st c 10? Nic, bral by body kam mu umoznuje rad a lidi by videli na spici krasne auto.
jojo, pořád se něco děje... Ich liebe grüne Atomenergie