Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 29.08.2016 17:27

Gurun píše:Mám dotaz. Dá se odhadnout letošní množství diváků? Číslo je asi problém,tak alespoň to,zda jich bylo více,méně,či stejně? A druhý dotaz, kde,resp.v kterém místě skončil Kobus?

Určitě chci vyjádřit poděkování vám pořadatelům. Za to, že opět se podařilo zrealizovat a uskutečnit tak parádní soutěž.A hlavně, letos kde jsem byl, fungovalo velmi dobře spojení pořadatel - divák. To nebývalo.

Měla by se dělat i letos studie s pomocí různých technologií, na zpracování bude ale potřeba počkat. Z doslechu mám aspoň info, že neděle byla co do návštěvnosti silnější než loni.

Kobus skončil nad Jankovicemi asi kilometr za vracákem z šotoliny. Rána to byla bohužel celkem velká, V do stromu přímo na motor.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod gonzo » pon 29.08.2016 17:36

Mirek Fric píše:Tak pokud si obec nepřeje parkování diváků na trávnících svých obyvatel a konání RZ podmíní tím, že se bude parkovat mimo, tak to je pochopitelné a logické. Je ale potřeba to řádně vyznačit v mapách, protože se tím předejde spoustě naštvaných výlevů (které jsem sám slyšel z mnoha stran).

To jo, ale tohle místo -odbočení z hlavní doprava je celé v lese, včetně té příjezdovky.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 29.08.2016 17:49

Já vím, proto jsem ho taky Karbonylovi zmiňoval. Nevíme, jaký tam byl důvod (asi nějaký byl a pak je ho třeba respektovat), ale chtělo by to mít v mapách vyznačené.

Jinak se přidám ke Gurunovi v tom, že jsem veskrze měl jen příjemné zkušenosti s pořadateli u trati, i přesuny po trati RZ byly v naprosté pohodě. Ani posádky bezpečnostních vozidel to nijak nehrotily. Je pravda, že občas to páskování je šíleně superbezpečné (i když po videu Botky člověk ty všudypřítomné zákazy na svazích Trojáku pochopí), ale i tak jsme si pěkná místa vždycky našli (ale to je i dobrou znalostí tratí).
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod kib » pon 29.08.2016 18:28

A ten zákaz ze Všeminy byl z jakého důvodu? A pokud se tam člověk nedostane ani s nálepkou Media, tak k čemu potom taková nálepka je?

Tak se mi zdá, že různých regulací a zákazů každým rokem přibývá, není se co divit, že jsou lidi pak akorát nasraní a chodí jich méně. Na Semetíně jsme byli úplně sami, stejně tak na Všemině...
kib
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pon 29.08.2016 18:38

kib píše:A ten zákaz ze Všeminy byl z jakého důvodu? A pokud se tam člověk nedostane ani s nálepkou Media, tak k čemu potom taková nálepka je?

Tak se mi zdá, že různých regulací a zákazů každým rokem přibývá, není se co divit, že jsou lidi pak akorát nasraní a chodí jich méně. Na Semetíně jsme byli úplně sami, stejně tak na Všemině...

Bohužel, drtivá většina těchto zákazů je na základě požadavků samotných obcí nebo některých soukromých subjektů...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod švagr » pon 29.08.2016 18:39

Zajímalo by mně, jak mělo být vyřešeno spojení na rz Hošťálková v údolí po startu k levému vracáku u milířů ?
Nebyl zde téměř žádný signál, jen T mobile a to jen slabě a jen přímo u silnice. Zjistilo se dopoledne před rz, že vysílačky tam taky nefungují. A navíc po skoku přes mostek posádce č. 113 praskl tlumič, auto nepojízdné a museli jej zde odstavit. Nemohli nikam zavolat a nikdo se nedovolal jim. A navíc cca po 20 minutách se dovolali ze startu pořadateli na místě ( když byl zrovna u silnice ), že jim ONI systém ukazuje, že vozidlo pořád jede!
Nedovedu si představit situaci, kdyby se stalo něco vážnějšího, jak by se rychle přivolala pomoc :(
švagr
N/1

Nový příspěvekod Acom » pon 29.08.2016 19:18

Letosni Barumce se neda vytknout nic.
Vyborna po sportovni strance. Organizacne na jednicku.

Na "sejku" nam dokonce poradatel radil kam si stoupnout abysme lip videli.
Akorat vypaskovani v esicku po Hvozdnou u rybniku bylo trochu necitlive a tak jsme sli jinam. Nakonec jsem pod paskama nasel leziciho Mirka Frice a Vratu. A to byla sobota rano prosim, holt Barumka je narocna :D

Akorat ty mapy RZ by mohly byt priste dostupne i v el. podobe. 150 strankovy program, ktery pripomina tel. seznam protoze vazi stejne je zbytecnost do batohu nepouzitelna.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Merten » pon 29.08.2016 19:30

Acom píše:Letosni Barumce se neda vytknout nic.
Vyborna po sportovni strance. Organizacne na jednicku.

Akorat ty mapy RZ by mohly byt priste dostupne i v el. podobe. 150 strankovy program, ktery pripomina tel. seznam protoze vazi stejne je zbytecnost do batohu nepouzitelna.

Pro mě nejlepší barumka od nepřekonatelného roku 2011.

Mapy všech českých soutěží jsou velice dobře zpracovány v aplikaci Rally4Now, doporučuju.
Merten
A/5

Nový příspěvekod gonzo » pon 29.08.2016 19:43

Jedna připomínka ke skladbě trati. Když jsem ve Sluškách potkal pár známých, i slyšel hovory vedle stojících, většina z nich se chystala přímo na Troják. Ono taky pro méně známé terénu moc jiných možností nebylo, kdo nechtěl zůstávat na druhý průjezd. Buď teda Troják nebo Semetín, ale obě RZ jsou málo přístupné i např. díky zákazu ze Lhoty. Proto nebylo žádným přeqapením, když křižovatka pod Trojákem od Držkové byla totálně zablokovaná, parkovalo se daleko za ní směrem k Hošťálkové a další auta pořád přijížděla. Ono i projet směrem k Hošťálkové byl velký problém. Proto je možná před dalším ročníkem popřemýšlet, jestli třeba nedát Slušky až jako 2-3 RZ v sobotu, nebo dále poskládat RZ s větší možností kam dále jet.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 29.08.2016 19:51

My jsme ve směru Držková - Hošťálková projeli naprosto v pohodě, když jsme opouštěli RZ Březová zhruba po Ballekovi se Zabloudilem. Následný odjezd od Hošťálkové skrz tu samou křižovatku s odchodem po Bouffierovi (byli jsme až u "Breenovy" zatáčky u rozhledny a museli jsme urazit dlouhou cestu pěšky k autu, proto tak brzo) opět proběhl zcela hladce, i když tou dobou už tam stálo hodně aut.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016