Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Re: Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče [ERT, MČR, MSR]

Nový příspěvekod Walach » sob 18.06.2016 08:23

Kdybys věděl, co Asin jezdil v jeho Evo IX WRC a jak se předpisy pro Porsche záhadně změnily když jej pořídil, tak by ses opět té samolepce jenom vysmál. To nemusíme mluvit o velmi velmi pečlivém najizdeni RZ, vysoce vyvinuté šestém smyslu na to kde zrovna bude náhodou chybět antikatovaci kolík (když už se jedou ty Hustopece, tak jsem si na to vzpomněl, není to tak dávno. )
Ale to samozřejmě do příběhu o chudákovi Vencovi co mu všichni křivdí a hází klacky pod nohy nezapadá. Hrdina bojující s větrnými mlýny, s prázdnou kapsou a zejména vždy čestně. Národní hrdina jak má být.
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod PLuto » sob 18.06.2016 09:07

Mirek Fric píše:Walach zase hlásil, že Černý na RZ3B (5) zřejmě ztratil nějaký čas za Odložilíkem, který jel pomalu po defektu.

Odložka šel na té zkoušce ven. Černého přibržďovali u té nehody diváci, Honza z toho vykroužil hodiny. Odložilík se vrátil na trať až za Pechem.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » sob 18.06.2016 13:14

Tak to Porsche zatim vypada jako kardinalni omyl.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 18.06.2016 15:54

Za mne s Hustopečemi velká spokojenost. Viděl jsem pěkný sport z hezkých míst, nikdo mne odnikud nevyháněl a všichni na mne byli přívětiví. Taková pohodička všude. Třešničkou na dortu byla krizovka Honzy Kopeckého na horizontu asi 2 km po startu poslední RZ. Rozhodně vítěz letecké soutěže a dopad s pokusem o piruetu na pětku to jen vyšperkoval :D

Jinak včera na RZ1 na skoku před cílem překvapivým vítězem letecké soutěže Rada (a dopad nevypadal o moc bezpečněji).
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod gonzo » sob 18.06.2016 17:17

Z mého pohledu dvě zajímavosti, které jsem na soutěži zažil prvně.
První věc, ubytování v Němčičkách a tím pádem obě RZ v pátek i v sobotu pěšky bez auta, jen přecházení, vždy na jiném místě. Zajímavá zkušenost. :)
A druhá věc, poprvé jsem viděl "totální" dezorientaci jezdce, konkrétně šlo o Drotára, který u objezdu rampy před Němčičkama nevěděl kam jet, vlevo páska, vpravo taky a mělo se jet rovno za rampu a hned doprava. 10-15 sec stál a hledal cestu, těch krizovek kdy jezdci zatáčeli hned doprava tam bylo více, kde za páskou seděli diváci.
A ještě možná maličkost pro pořadatele, co se týká předjezdců. Nevím kdo z nich si trať předem projíždí, resp. píše rozpis, ale konkrétně u té žluté Š 130, taky se v Drotárově místě ztratili, ale oni obočili doleva, kde těsně před jejím průjezdem pořadatel natáhl pásku a ta je zastavila, kdyby se jen trochu opozdil s páskou tak asi jedou mimo Rz po cestě kde přijížděli doprotívky diváci....
gonzo
N/3

Nový příspěvekod luboš » sob 18.06.2016 20:26

phpBB [video]
luboš
N/2

Nový příspěvekod znt » sob 18.06.2016 21:38

Mirek Fric píše:Třešničkou na dortu byla krizovka Honzy Kopeckého na horizontu asi 2 km po startu poslední RZ.

Jo to byla dost velká krizovka ve velké rychlosti, ale Honza ji dobře zvládl. Nemá někdo video?
2001 - 2010 Lada VAZ žiguli 2103 -> 2010 - 2015 Škoda Felicia Kit Car (imitace) -> 2012 - ? Škoda Fabia RS
znt
A/5

Nový příspěvekod Merten » ned 19.06.2016 11:47

Tradičně skvělé video od jéenkáčka
phpBB [video]
Merten
A/5

Nový příspěvekod PLuto » ned 19.06.2016 12:09

PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » ned 19.06.2016 16:55

gonzo píše:... A druhá věc, poprvé jsem viděl "totální" dezorientaci jezdce, konkrétně šlo o Drotára, který u objezdu rampy před Němčičkama nevěděl kam jet, vlevo páska, vpravo taky a mělo se jet rovno za rampu a hned doprava. 10-15 sec stál a hledal cestu, těch krizovek kdy jezdci zatáčeli hned doprava tam bylo více, kde za páskou seděli diváci.
....

Tak hlavně obrovská chyba spolujezdce, který si špatně nastudoval itík. Zkusím aspoň trochu reprodukovat jezdce, i když proti mluvené řeči je to jen slabý odvar:
"Prídeme do toho miesta, chcem odbočiť doprava, ale pozerám sa a tam páska. Dlho som pak nemohol zaradiť spiatočku, no a keď už vycúváme a nezostáva než že pôjdeme doľava, tak tam boha jeho tiež páska. Ešte že tam nakoniec pribehli chalani a ukázali nám, kde máme ísť ..."
Tomáš
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016