ADAC Rallye Deutschland

Re: ADAC Rallye Deutschland

Nový příspěvekod Haryk » ned 20.08.2017 07:06

ještě mě napadlo, že dost záleží na Ogierovi, jestli by při svý hrdosti o takový vítězství vůbec stál a jestli by takovou nabídku/pomoc vůbec přijal...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Acom » ned 20.08.2017 07:29

Rally je ve sve podstate individualni sport, ketry je zavisly na psychice jezdce.
Byt rychly jezdec se da casem naucit, sampionem se musi clovek narodit.
A pak je to o stesti a miliarde malickosti.

Ale i tymovy sport to je. Neuville stoji sam proti rychle a dobre organizovane trojici Fordu, ktera dojizdi zavody a bere mu body jako napriklad Evans ve Finsku.
Paradoxne jediny kdo pomaha Neuvillovi je Mikkelsen, ktery to s usmevem ve tvari rekl v rozhovoru pro belgickou TV.

A Wilson je byznysman, ma sanci ziskat oba tituly...
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mates » ned 20.08.2017 07:44

Můžete mi říct, kde pořád berete tu hroznou hrdost a namyšlenost Ogiera :?: Nebo je to tím, že rozhovory a články neposloucháte/nečtete v originále (Haryk a spol.), ale z překladů na ewrc/ewrc-results? Protože zrovna tam hrozně rádi vytrhávají některá jeho prohlášení z kontextu, případně překládají tak, jak se jim to zrovna hodí. Nebo že se s týmovým kolegou nechtěl podělit o svoje know how? Sám Latvala (v originálním rozhovoru) to ale řekl trošku jinak, než jak byly vytvořeny titulní články na dvou bulvárních českých odnožích rally serverů. Řekl to tak, že oba dva jezdci mají úplně odlišný styl, takže si se Sebem nepředávali tolik zkušeností a dat na testech, na což nebyl zvyklý. Nic o tom, že by Seb nebyl ochotný nebo že by týmová spolupráce na testech nefungovala, ale že by to bylo při naprosté odlišnosti stylu jízdy zbytečné. Nebo je to snad kvůli čištění? Neuville strávil letos jednu jedinou šotolinovou etapu (a ani ne celou) jako první auto na trati, nadával na to a stěžoval si víc než Ogier posledních 5 sezon. Ogier takhle jezdí v podstatě bez přestávky 5 let, navíc třeba vloni i první dvě etapy, když ta třetí je povětšinou superkrátká a sotva poloviční oproti první nebo druhé...jak se asi cítí člověk, kvůli jehož dominanci a aby tolik nevyhrával se mění pravidla, a i když je nejrychlejší, tak nevyhrává závody. Pardon, já zapomněl, na asfaltu je to zase výhoda (kolik čistě asfaltových rally v seriálu teď máme, že? Ono i Španělsko už je první den šotolina...). Zapomněli jste na to, že Loeb si taky dost často na tuhle pozici na trati stěžoval :?: Co je tedy na Ogierovi tak hrozného, co by asi měl říkat novinářům, kteří se ho na to ptají po každé RZ, proč není tak rychlý, proč nevede, čím to je že nestíhá autům za ním apod. Já v jeho prohlášeních (v originále) nebo rozhovorech žádnou namyšlenost nevidím, ba naopak.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Haryk » ned 20.08.2017 07:52

Mates, já psal o hrdosti, o namyšlenosti ani čárku! :twisted:
při svý zcestovalosti bys snad mohl poznat rozdíl :roll:
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mates » ned 20.08.2017 07:55

Ty bys zase mohl poznat, že je to psáno v množném čísle...i při své nezcestovalosti ;) Uvedl jsem tě jako příklad, protože vím že vedle všechno čteš, ale anglický originál asi ne.

Zpět k rally, je to jak jsem čekal. Ogier jede co potřebuje, Tanak se ještě dostane trochu pod tlak ale nejspíš ho ustojí a Andreas snad přiveze konečně bednu pro Citroen. Já jsem upřímně s 5-ti body u Neuvilla z PS skeptik, prostě mu nějak nevěřím a nevím proč, podle mě mu je vyfoukne někdo jiný...ráno opět skvělý Huttunen, který s R2 prohání Rujbra a druhé R2 nadělil 14s na 13km.
Mates
S2000

Nový příspěvekod Haryk » ned 20.08.2017 08:01

buď reaguj na to, co jsem napsal, nebo mě nejmenuj, ty jeden Marco Polo :twisted:
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mates » ned 20.08.2017 08:07

Ještě jsem zapomněl na duel Breen vs. Evans, tam to bude asi největší boj když pominu hon Neuvilla o body z PS.
Mates
S2000

Nový příspěvekod Haryk » ned 20.08.2017 08:38

první dvě dnešní erzety ukázaly, že Ogier Wilsonovu nabídku elegantně a gentlemansky odmítl a místo honičky s Mikkelsenem se soustředí na Powerstage, čímž současně dopřál dostatek klidu i Tanakovi, takhle jedná sebevědomej a hrdej šampion
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Acom » ned 20.08.2017 10:16

K modelu wrc. Nedele byvaji casto uplne o nicem a je to jen cekani na powerstage. Proste nuda s kratkyma rz kde se vetsinou nic moc nedeje.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Miloš-V » ned 20.08.2017 10:47

No zrovna dneska to tak úplně neplatí, Hanninen, Evans a Breen závodí o vteřiny (Juho těm dvěma zbylým už odskočil).
Miloš-V
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2017