Můžete mi říct, kde pořád berete tu hroznou hrdost a namyšlenost Ogiera

Nebo je to tím, že rozhovory a články neposloucháte/nečtete v originále (Haryk a spol.), ale z překladů na ewrc/ewrc-results? Protože zrovna tam hrozně rádi vytrhávají některá jeho prohlášení z kontextu, případně překládají tak, jak se jim to zrovna hodí. Nebo že se s týmovým kolegou nechtěl podělit o svoje know how? Sám Latvala (v originálním rozhovoru) to ale řekl trošku jinak, než jak byly vytvořeny titulní články na dvou bulvárních českých odnožích rally serverů. Řekl to tak, že oba dva jezdci mají úplně odlišný styl, takže si se Sebem nepředávali tolik zkušeností a dat na testech, na což nebyl zvyklý. Nic o tom, že by Seb nebyl ochotný nebo že by týmová spolupráce na testech nefungovala, ale že by to bylo při naprosté odlišnosti stylu jízdy zbytečné. Nebo je to snad kvůli čištění? Neuville strávil letos jednu jedinou šotolinovou etapu (a ani ne celou) jako první auto na trati, nadával na to a stěžoval si víc než Ogier posledních 5 sezon. Ogier takhle jezdí v podstatě bez přestávky 5 let, navíc třeba vloni i první dvě etapy, když ta třetí je povětšinou superkrátká a sotva poloviční oproti první nebo druhé...jak se asi cítí člověk, kvůli jehož dominanci a aby tolik nevyhrával se mění pravidla, a i když je nejrychlejší, tak nevyhrává závody. Pardon, já zapomněl, na asfaltu je to zase výhoda (kolik čistě asfaltových rally v seriálu teď máme, že? Ono i Španělsko už je první den šotolina...). Zapomněli jste na to, že Loeb si taky dost často na tuhle pozici na trati stěžoval

Co je tedy na Ogierovi tak hrozného, co by asi měl říkat novinářům, kteří se ho na to ptají po každé RZ, proč není tak rychlý, proč nevede, čím to je že nestíhá autům za ním apod. Já v jeho prohlášeních (v originále) nebo rozhovorech žádnou namyšlenost nevidím, ba naopak.