kondec píše:Karbonyl: Nevím jak to hledáš, já našel třeba i toto: http://www.autoklub.cz/aktualita/2334-z ... y-acr.html , takže určitě není pravda, že poslední je z roku 2016. Určitě tam budou i další ...
Giro: I těch pár pořadatelů, hasiči, sorbent, plachty, dovoz cedulí, pořád to jsou peníze, které musíte zaplatit. A jmenoval jsem právě pořadatele sprintů, kde všichni počítají každou kačku. A jak chcete takovou věc řešit zápočtem opravdu nevím.
kondec píše:Karbonyl: Než někoho nařknu z toho, že není transparentní, tak bych se podívat mohl, že ano.
kondec píše:Karbonyl: Než někoho nařknu z toho, že není transparentní, tak bych se podívat mohl, že ano.
Giro: Z Vašeho pohledu možná plácám nesmysly a máte pravdu, že jsem zatím žádnou takovou akci nepořádal. Ale jinak se na organizaci podobných akcí docela často podílím, vidím jak zejména pořadatelé RSS skládají rozpočet a jak dávají dohromady pořadatele. Takže pokud by za nimi někdo přišel, že tankovací zóna bude z pohledu nákladů i organizačního zabezpečení zcela v jeho režii, budou jenom rádi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník