Acom píše:Dale bych rad uvedl, ...... Je to nuda. ... jak na nakup...a usnul... jak drevak na rohliky.
Moc se mi libili mladosi v R5 - Mares a Kopacek. Mladi vpred a tesim, ze ty stare krokodyly jako je Pech a vyse zmineny tovarni jezdec zacnou prohanet.
Cerny ...
OuCi - ..
Sorry, ale tohle je ulet. Jizda Kopeckeho nuda? Nejpozdeji ze všech na brzdy, nejvetsi nasazeni, stabilne stejne rychle tempo. Mlaďoši v R5 - 26 a 30 (!) let - si ani pořádně nečuchli k řídkému Černému. Samozřejmě, první závod je první závod. Ale aby se vůbec mohlo pomýšlet že někdy v dohledné době začnou prohánět Pecha nebo dokonce Kopeckého, bude třeba se ještě o hodně zlepšit. Kdo ví, jestli to vůbec stihnou... naopak takový Veiby jel na první dobrou rovinu s Pechem. To se tady u nás taky moc často nevidí.
Za mě bych vyzvednul za sobotní etapu Matěje Kamence a Erika Caise. Obvzlášť Cais mě dost překvapil, protože přecejen v případě Kamence se nedá mluvit o tom že je rychlý jako o nějaké novince. Snad si možná dovolím i tvrdit že by to mohlo být na nějakou podporu z míst nejvyšších. Těžko podle mě vyroste další Kopecký, když se do velkého auta dostane v šestadvaceti.
Jinak co se děje s onboardy? Bývaly doby, kdy se to sypalo na net uz v průběhu soutěže, tak bych i čekal že s rozvojem všech možných zarížení a sítí to bude ještě o kus lepší a ono ne, spíše plnou parou zpět. Existuje ještě vůbec nějaký jednotný fungující dodavatel onboardů?