Kowax Valašská Rally [MČR]

Re: Kowax Valašská Rally [MČR]

Nový příspěvekod Walach » pon 26.03.2018 12:27

Acom píše:Dale bych rad uvedl, ...... Je to nuda. ... jak na nakup...a usnul... jak drevak na rohliky.

Moc se mi libili mladosi v R5 - Mares a Kopacek. Mladi vpred a tesim, ze ty stare krokodyly jako je Pech a vyse zmineny tovarni jezdec zacnou prohanet.

Cerny ...

OuCi - ..

Sorry, ale tohle je ulet. Jizda Kopeckeho nuda? Nejpozdeji ze všech na brzdy, nejvetsi nasazeni, stabilne stejne rychle tempo. Mlaďoši v R5 - 26 a 30 (!) let - si ani pořádně nečuchli k řídkému Černému. Samozřejmě, první závod je první závod. Ale aby se vůbec mohlo pomýšlet že někdy v dohledné době začnou prohánět Pecha nebo dokonce Kopeckého, bude třeba se ještě o hodně zlepšit. Kdo ví, jestli to vůbec stihnou... naopak takový Veiby jel na první dobrou rovinu s Pechem. To se tady u nás taky moc často nevidí.
Za mě bych vyzvednul za sobotní etapu Matěje Kamence a Erika Caise. Obvzlášť Cais mě dost překvapil, protože přecejen v případě Kamence se nedá mluvit o tom že je rychlý jako o nějaké novince. Snad si možná dovolím i tvrdit že by to mohlo být na nějakou podporu z míst nejvyšších. Těžko podle mě vyroste další Kopecký, když se do velkého auta dostane v šestadvaceti.
Jinak co se děje s onboardy? Bývaly doby, kdy se to sypalo na net uz v průběhu soutěže, tak bych i čekal že s rozvojem všech možných zarížení a sítí to bude ještě o kus lepší a ono ne, spíše plnou parou zpět. Existuje ještě vůbec nějaký jednotný fungující dodavatel onboardů?
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 26.03.2018 12:58

Co se onboardů týká, je to hlavně o penězích. Dřív to bývalo pod patronací Mediasportu a fungovalo to rychle, teď je to holt pomalejší. Ale snad se to do budoucna zase zlepší.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 26.03.2018 13:25

Walach píše:Sorry, ale tohle je ulet. Jizda Kopeckeho nuda? Nejpozdeji ze všech na brzdy, nejvetsi nasazeni, stabilne stejne rychle tempo.

Ani jeden z Vás nepochopil, že to byla od Acoma provokace a vtip (doufám, že to četl Pavel Dresler) :D

Walach píše:Mlaďoši v R5 - 26 a 30 (!) let - si ani pořádně nečuchli k řídkému Černému. Samozřejmě, první závod je první závod. Ale aby se vůbec mohlo pomýšlet že někdy v dohledné době začnou prohánět Pecha nebo dokonce Kopeckého, bude třeba se ještě o hodně zlepšit. Kdo ví, jestli to vůbec stihnou... naopak takový Veiby jel na první dobrou rovinu s Pechem. To se tady u nás taky moc často nevidí.

Veiby má s R5 odjeté tisíce kilometrů. Srovnání by nebylo fér. Myslím, že Mareš i Kopáček zajeli velmi dobře. Na jejich jízdě bylo vidět, že elementární věci jsou většinou správně (narozdíl i od mnoha ostřílených borců), jen to prostě bylo opatrné, což při prvním startu nepokládám za mínus.

Walach píše:Za mě bych vyzvednul za sobotní etapu Matěje Kamence a Erika Caise. Obvzlášť Cais mě dost překvapil, protože přecejen v případě Kamence se nedá mluvit o tom že je rychlý jako o nějaké novince. Snad si možná dovolím i tvrdit že by to mohlo být na nějakou podporu z míst nejvyšších. Těžko podle mě vyroste další Kopecký, když se do velkého auta dostane v šestadvaceti.

Já jsem měl z Kamence trochu rozporuplný pocit. Jeho jízda mi přišla taková nenápadná až neviditelná. Erik Cais má dobře našlápnuto, ale ještě před sebou má dlouhou cestu.

Já bych ještě zmínil, že se mi strašně moc líbil Šimurda, když teda zrovna jel.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Merten » pon 26.03.2018 13:36

*vtip alert*
Dřevák jede pro rohlíky
Obrázek
Merten
A/5

Nový příspěvekod Walach » pon 26.03.2018 14:21

Mirek Fric píše: Ani jeden z Vás nepochopil, že to byla od Acoma provokace a vtip (doufám, že to četl Pavel Dresler)

Doufal jsem v to, ale nakonec jsem se nechal strhnout. Uznávám, acom mě dostal :D
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Acom » pon 26.03.2018 19:12

Merten píše:*vtip alert*
Dřevák jede pro rohlíky
Obrázek

Presne, nuda k uzivani. Navic fotomontaz jak vysita.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 26.03.2018 20:16

Jelikož zatím nejsou na mediasportu žádné onboardy, tak jsem zkoukl všechny, co se zatím objevily na youtube, a tento je mezi nimi nejlepší:

Tomáš Vyvlečka - Vojtěch Mudrák RZ3 Lešná (včetně předjíždění)
phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 26.03.2018 20:28

Acom píše:Presne, nuda k uzivani. Navic fotomontaz jak vysita.

Jj photošop na tuti. Ale ten vodoznak vyfotili pěkně!
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 26.03.2018 20:44

Létání na Bystřičce
phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » pon 26.03.2018 21:02

Karbonyl píše:
Jj photošop na tuti. Ale ten vodoznak vyfotili pěkně!

Dekuju za podporu, jsem rad ze to vidis stejne.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2018