Padlo tady spousta prohlášení a následných reakcí, tak se teda přidám
Tomáš moc dobře poznamenal, že pro Mareše je úplně jedno, jestli vyhrál nebo ne, pokud se na to samozřejmě podíváme ve větších souvislostech. Opět ukázal progres, ukázal že na tu výhru má. Souhlasím i Karbonylem, že si ze sprintové špičky posledních let udělal trhací kalendář, můj pocit byl naprosto stejný. Upřímně si ale myslím, že to je pro něj téměř povinnost - resp. je to něco, co se od něj jednoznačně očekává. Cíle projektu jsou určitě výš než se plácat mezi zmíněnými "gentlemen drivers" (ostatně tato pozice už je obsazená, pomalu si ji přisvojil dobře hustý instagram facebook chlapec Honza
Marný Černý) - v tomhle ohledu souhlasím s Milošem. Jak to vidím já, nejsme tady vlastně vůbec ve při
Jinak klasicky pěkně poskládaná soutěž, že v naprostém klidu budeme zvládat 4 průjezdy bych úplně nečekal. Přišlo mi i celkem hodně lidí, pořadatelé v pohodě. Snad až na jednoho šmoulu na diváckém místě pod mostem, ale to k rally patří asi tak stejně jako teplé pivo a studená klobása od místních hasičů. U mě dobrý.