od Mirek Fric » pon 27.08.2018 18:09
Tak i pár slov ode mne. Předem chci poděkovat pořadatelům za další parádní ročník. Počasí letos pozlobilo a pro posádky vytvořilo docela slušné peklo (Čím to, že prší poslední léta jenom, když se jedou Rajnochovice z kopce?). Osobně nemám rád koukání na čistě mokré závody (ani ne tak kvůli dešti, ale jízda na vodě není většinou moc divácky atraktivní), naopak ta osychající cesta s kalužemi a blátem, to je to, co mne baví úplně nejvíc. K jezdcům už bylo asi vše napsáno. Přidám jen poznámku, že mne vcelku fascinoval styl jízdy Mirka Jakeše, protože jednak to vypadalo doslova, jak kdyby mu ve Fabii R5 najednou narostla křídla a druhak velmi velmi zřídka se v moderním věku vidí, aby někdo jel takové časy s tak brutálně rozevlátou jízdou. Ten jízdní styl asi souvisí i s pneumatikami Hankook, kterým to zřejmě vyhovuje (a které mne taky překvapily, protože kdyby nefungovaly, tak takový výsledek prostě zajet nejde). Ještě něco - přišlo Vám taky, že Honza Kopecký měl měkčí auto než ostatní?
Ad harmonogram - mně osobně vůbec nevadí, že to je dlouhé a roztahané. Myslím, že Star rally si už vybudovala silnou tradici a je velmi oblíbená jak u posádek, tak diváků a byla by velká škoda ji zrušit (byť já osobně ji sleduju vždy jen na městské). Stejně tak si myslím, že je skvělé, že v rámci národního pole mohou startovat exotická auta jako Madsenův nádherný kit car (Madsen navíc fakt umí řídit). S přilepováním "blbin" na městskou nemám žádný problém. Alespoň se ti skalní, co si tam hodiny hlídají místa, tolik nenudí. Mimochodem letos skvělý tah s Prokopem a jeho Shrekem. To byla show za kterou by se nemusel stydět ani Dodi Béreš. Kdo chtěl vidět jen špičku, mohl v sobotu stihnout i šest RZ (rozhodně se to dalo). Já jsem dal tři naprosto na pohodu až zhruba po třetinu národního pole i s pořádným obědem a záměrným nahrazením poslední RZ večeří v hospodě.
Co se zakázaných prostorů a pásek týče, tak je sice pravda, že to ještě není úplně tak, jak by si fanoušek přál, ale i tak je podle mne znát slušný pokrok k lepšímu proti stavu třeba před třemi čtyřmi roky. Já jsem osobně neměl nikde problém - všude jsem hezky viděl a nikdo na mne nikde neřval, naopak téměř všichni traťáci, které jsem potkal, byli úplně v pohodě. Když jsem u těch traťáků, tak myslím že si zaslouží speciálně poděkovat skupinka, která na městské celé hodiny obětavě uklízela z trati stovky vytrhaných dlažebních kostek.
K novým úsekům - bylo zajímavé, že na Halenkovicích stačilo nikdy dříve nepoužitých prvních 300 metrů a dvě zatáčky k hromadě karambolů.
Naposledy upravil
Mirek Fric dne pon 27.08.2018 18:29, celkově upraveno 1