Nejsem si jistý, jestli neexistuje ještě nějaká možnost mimořádného opravného prostředku, něco ve stylu Valašky 2015 (nechce se mi ale teď studovat řády, už ta poslední "právnická bitva" s Karbonylem mne vyčerpala
). To by však ale musel nejdříve někdo něco takového iniciovat ...
Každopádně to rozhodnutí ve mne vyvolává - mírně řečeno - hodně rozporuplné pocity a další otázky. Jak to, že rozhodnutí mělo dle oficiálního dokumentu přijít v 15.50 (resp. v 16.50 - asi se totiž někdo přepsal, když to byla oprava původního rozhodnutí v 16.35), ale na rampě se ještě v cca 18h. vyhlašoval jako vítěz ERC3J Franceschi? Proč se mu přidělila zrovna 1 minuta navíc? Když údajně zastavoval třikrát, tak to těžko mohla být jen jedna minuta. Je pravda, že na té vložce měl defekt i Llarena a jestliže ano, proč se tedy nějak neupravoval čas i jemu? atd.
Obecně si myslím, že měnit časy za situace, když se vložka neodjede celá, je pitomost a obrovská loterie, která a ta by neměla rozhodovat o tak zásadní věci jako je juniorský titul. Všem přidělit stejný čas a basta, prostě se stala nepříjemná nehoda, a proto ponechat pořadí, jaké bylo před touto RZ.