Kdo jste nebyli u startovní rampy, tak do Zlína zavítal i Toshihiro Arai, legendární několikanásobný mistr Japonska a také otec Hiroki Araie, kterého následně odmávl na startovní rampě.
pelikan píše:To Karbonyl:
Musím se přidat k řadě nespokojených s organizováním příjezdů k RZ. Za 450,- korun si opravdu představuji trochu jiný servis. Ano letos byla k permici malá mapka, ale tady z mého pohledu pozitiva končí. Například nikde po trase přejezdů jsem si nevšiml tabulek neno šipek k diváckým místům. A přitom výběrčí bylyi umístěni na kdejaké polňačce, aby nahodou neproklouzla ani myš bez zaplacení.
Rozpor mezi značeným parkováním v programu a skutečností mě taky zaráží. Za mě RZ2. Vybral jsem si místo kdy posádky pravým odbocenim odjíždí pryč ze Slušovic směrem na hvozdnou. Policie nás nepustila dál snad 100m od kruháče, ale v mapě byl zákaz až na konci obce. A v tomto místě se parkovat opravdu dalo. Nezajímá mě jestli je to již léta zaběhlá praxe. Ať tam ta policie klidně stojí, ale ať mám do p.dele za své peníze správné informace podle kterých mohu plánovat.
Z tohoto pohledu na mě Barumka působí tak nějak divně. A to jí mám jako srdcovku, protože Pindula byla moje první RZ, kterou jsem s tátou ve svých čtyřech letech navštívil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků