Mně přišel Mareš v pohodě, zajel takový svůj standard. Víc mě znepokojují spíš všechny ty věci, které se o tomto autoklubovém týmu, jezdci či šéfovi nesou startovním polem ze všech stran.
Největší překvapení pro mě byli jednoznačně Koči a Černý, ti podávali skvělé výkony. Nicméně pro MM nijak skvělá vizitka - ať už se u Kočiho přihodilo cokoliv, tak Černý na techniku doplatil podruhé v řadě a to by se u jinak téměř bezproblémové Fabie stávat nemělo.
Zklamání pro mě Jakeš a nebylo to jenom o gumách.
Co mě naopak absolutně nepřekvapilo, byly výkony Štajfa, Vlčka a mnohých dalších. Kvantita se holt nerovná kvalitě a co se týká pilotů 26 R5 na startu letošní VR, tak to platilo víc než kdy jindy.
Moc se mi líbila jízda Matěje Kamence, škoda že to nevyšlo až do cíle. Obávám se, že rána hodně ovlivní plány na zbytek sezony...
Jinak soutěž celkově asi vklidu, ale ubrat blbáren v tatře a přidat pořádnou erzetu by přecejen neuškodilo. Pan Tomaštík v pátek při městské zkoušce tvrdil že na příští rok se chystá velké překvapení co se tratí týká a máme se nechat překvapit. Vzhledem k tomu kolik už jsem ale podobných výkříků do tmy slyšel, bude "nechat se překvapit" asi vážně ta nejlepší taktika.