27sochy27 píše:Pluto nechceš aspoň říct kolik vozu r5 se přihlásilo?
PLuto píše:Tak jistý bych si tím nebyl. Spíš naopak - zatím to vypadá, že žádnou novou neuvidíme. A neuvidíme ani moc starých - jednu, max dvě...
ZAVODY píše:prosím není to k diskuzi ale psal jsem 2x na áutosport a žádná odpověd
Chtěl bych se zeptat Karbonyla nebo někoho z redakce 1 . proč nefungují výsledky na autosportu Český republiky i sprintů za rok 2019 v rallye .Nakonci roku se to už nepotřebuje , ale třeba ted před Barumkou by to bylo dobrý vědět jak pro lidi tak pro posádky při složitém bodování ( například jak poznám zdali posádka druhý den v etapě vyhrála ne celkově , koneční výsledky jsou jasný a zařadit další body za etapy ) . Nejedná se mi o špičku ale všechny třídy , zatím tam stále máte 2018 což není aktualní a to mě mrzí a přitom autosport je oficialní internet jezdců při závodech a chtěli by vědět o co mají bojovat i lidi to zajímá .
2 při každým odchodu ze stránek autosportu se musím znovu přihlašovat jak na autosport tak i do diskuze a je to otravný to je normální nebo jen u mne jiný stránky mi to nedělají jen autospport .
3. jde nějak udělat po otevřený diskuze autosport mám hned stránku 1 starý články musím se proklikat na nový , nejde nějak udělat aby to načítalo hned nový - poslední stánku při diskuzi ?
děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků