Karbonyl píše:Mě zaujalo, že v tom sjezdu z Turini k cíli měl Ogier maximálku skoro o 10 km nižší než Hyundaie. Teď je samozřejmě otázka, jestli je to v tom jeho problému, nebo je i20 takové dělo, nebo jiná převodovka... Kdo ví.
Mates píše:Uznání zaslouží ale i Neuville, přestože byl několikrát v rozhovorech na ránu, tak takhle vysoce nasazené tempo ustál až do cíle, s čímž asi moc lidí nepočítalo (i já jsem byl 50/50 že to jeden z prvních dvou nezvládne). Velké zklamání Mikkelsen, lehce Lappi a vůbec největší pro mě asi JML...celou rally byl absolutně nevýrazný (krom jednoho děleného nejrychlejšího času s Ogim), vlastně jsem nechápal, že si jej Toyota v kombinaci s Meekem nechala, no uvidíme, třeba se ještě na pár soutěžích vzpamatuje, ve Švédsku bude mít dobrou pozici, ale na boj o top3 na konci roku už to u něj nevidím růžově a obávám se, že je tohle jeho labutí píseň...
Karbonyl píše:Mě zaujalo, že v tom sjezdu z Turini k cíli měl Ogier maximálku skoro o 10 km nižší než Hyundaie. Teď je samozřejmě otázka, jestli je to v tom jeho problému, nebo je i20 takové dělo, nebo jiná převodovka... Kdo ví.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků