Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Re: Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Nový příspěvekod PLuto » úte 09.03.2021 22:32

Ale člověk z ní teda zrovna moc moudrý není...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » úte 09.03.2021 23:03

Ajajajajaj.... ajajajajaj... :shock:
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod mkein » stř 10.03.2021 08:55

...zdálo by se, že p.Tomaštík a spol. mají velký vzor vo vládě ujo Bureša, ta paralela je víc než evidentní...ale ... ono je to trochu jinak... jsou věci o kterých se moc nemluví, vlastně vůbec...instituci Národní sportovní agentura známe asi všichni, p.Hnilička je charakterní člověk, stejně jako jeho guru Bureš a nigdy neodstůpi...trochu odbočím k hokeji, kolik z vás ví, že každý tým extraligy obdržel 10 mega z programu Covid sport s rozpočtem 1 mld. Kć, na testovanie, aby profíci mohli vůbec do práce, samo z kapes nás všech...no ale těch programů je povícero, malý přehled zde: https://agenturasport.cz/dotace/
Abych byl upřimný, Valašskou rally nemám rád z vícero důvodů, obrovská hamižnost pořadatele s kombinací tratí které jsou karikaturou na rally....před 20ti lety to byla moje nejoblíbenější soutěž ale ta postupná degenerace která započala ještě za dob p.Hošáka kvůli neplacení oprav rozbitých cest našla pokračovatele v p.Tomaštíkovi kde ještě více v duchu hesla ,,peníze jsou vždy až na prvním místě " dospěla ke zrůdnosti podoby minulých ročníků...ale OK, člověk má na výběr, nikdo ho nenutí na rally chodit a tím přispívat pořadateli pro kterého je sportovní hodnota až na posledním místě...na tomto místě bych rád uvedl jak je to s letošním ročníkem:
- Pořadatel obdržel v rámci Dotačních výzev na jedem z mnoha programů od NSA opravdu zajímavou částku ( NSA se ,,nenápadně " skrývá mezi sponzory), rally se proto musí nějakým způsobem odjet, aby se prachy nemuseli vracet, je to super kšeft, který pokryje nejenom náklady ale vygeneruje taky nemalý zisk za prachy všech dańových poplatníků pro úzkou skupinu zainteresovaných ( jako v tom hokeji a dalších) a to mě opravdu vytáčí v kombinaci s tím jak je situace podávána pořadatelem...
Pravdou je, že je mu nakonec jedno, kolik posádek se přihlásí , jestli sportovní hodnota bude nulová, jestli otráví další víkend spoustě lidí ve vesnicích po trati, zisk je podmíněn dotací NSA a to hlavní povolení máme...někdo se přihlásí a ještě budeme za hrdiny a spasitele jak jsme v těchto nelehkých podmínkách dokázali uspořádat podnik, ovce budou mečet blahem...
..ono ne nadarmo se říká, že ryba smrdí od hlavy, zcela evidentně jde v globálu jen o kšefty a přerozdělení miliard kamarádíčkům.... a ty kecy, jak je p.Tomaštík hodný, jak snížil vlezné pro posádky v nižších třídách, jak je nějakých 9000.-Kč za testy bagatelní položka a rámci bezpečnosti vlastně nutnost a blablabla...
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod pelikan » stř 10.03.2021 12:41

Já třeba mám názor takový, že pokud lidé skoro celý rok nic nemohli a najednou jim tam přijede cirkus, možná budou rádi, že se něco děje. Jen můj názor. Jinak souhlasím s tím, že by se to nemělo konat za každou cenu a to mám tenhle sport fakt rád. Já jsem si spíš myslel, že velkým problémem pro udělení výjímky bude zajištění zdavotní služby okolo tratě.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod mkein » stř 10.03.2021 15:22

..tak to teda nie, žádny cirkus něbude, sú tady zákaze? !!SÚ!! ...u trati možú byť iba maršále s negativnym PCR testom na učet dańového poplatníka... ostatně na to máme agentúru pána Hniličku...my to všetko zaplatíme, ako hokejistom a jiným, z Vašich peńazí, a Vy byste čo???? chceli sa jisť jit na to pozerať ???? ..pozerá sa někdo na hokejistov??? něpozerá!!!!... to teda nie, od toho sú zákaze, vesničanja němóžů ani do krčmy a pozerať zadarmo na autá to áno??? Doma budů sediet na riti...my všetko zaplatíme aj zisk budě mat z toho pán Tomaštík, šak od toho sú dotácie, aby sa čerpaly, nie???
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod Bill » stř 10.03.2021 16:33

Je to divná doba. Nemocnice jsou přeplněné, první pacienti se odváží do Polska. A rally si bude brát doktory a sanitky, i když jsou potřeba jinde. Aby se pořádání za každou cenu neobrátilo proti rally jako takové.
Bill
N/2

Nový příspěvekod Bill » stř 10.03.2021 16:35

pelikan píše:Já třeba mám názor takový, že pokud lidé skoro celý rok nic nemohli a najednou jim tam přijede cirkus, možná budou rádi, že se něco děje. Jen můj názor. Jinak souhlasím s tím, že by se to nemělo konat za každou cenu a to mám tenhle sport fakt rád. Já jsem si spíš myslel, že velkým problémem pro udělení výjímky bude zajištění zdavotní služby okolo tratě.

A nebo naopak, pokud se bude moct opustit město, tak se jim nebude líbit, že by konečně mohli pryč, ale stejně to nepůjde.
Bill
N/2

Nový příspěvekod Bill » stř 10.03.2021 16:37

A že nepřijdou žádní diváci je nesmysl.
Bill
N/2

Nový příspěvekod PetrWRC » sob 13.03.2021 08:09

PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ