Partr Rally Vsetín [RSS]

Re: Partr Rally Vsetín [RSS]

Nový příspěvekod Tomáš » čtv 04.11.2021 19:01

Samozřejmě, že se jeden škrtá, takže první má být Štefan a teprve pak Poživil. Teď chyb je tam bohužel víc - např. výsledek Martina Semeráda z Fulneku započítali pro P. Semeráda, nejvíc chyb je ale v MČR. Před barumkou jsem posílal sérii oprav, aby se po barumce začaly kupit další. Např. už zde zmiňovaný chybějící výsledek Caise na barumce, na Pačejově jim někteří jezdci úplně vypadli, jiní mají špatně body. Možná to udělal i kiks sporťáků, kteří podepsali oficiální výsledky, v nichž chybí Peták mezi dvoukolkama ... Jasně, chyba nebo překlep se může občas stát, ale těch chyb ve výsledcích je pořád hodně a já už občas přestávám mít síly a chuť na to stále upozorňovat ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Tomáš » čtv 04.11.2021 19:06

Jinak pro jistotu raději přikládám ty oficiální výsledky z Pačejova bez Petáka v dvoukolkách. Aby se to pak zase dodatečně nezměnilo a já byl za pitomce, že upozorňuji na chybu, která už najednou není ...
ps: jinak sporťáci na Pačejově vyloučili Cvrndu, protože udělal chybu, když ve 160 šel ven do pole a minul fotobuňku. Dle mně se mohli volit v rejstříku trestů úplně jinak a dát třeba 20-30 sekund penaltu. Ale to ne, tvrdě se šlo do vyloučení. Tak si říkám, že když podepsali všichni tři špatné of. výsledky (sranda by byla, kdyby Peták dojel třetí a ne čtvrtý a špatně se rozdaly i poháry), a to na to měli čas a klid to zkontrolovat, tak by mohla přijít také nějaká penalta pro ně, že ano :-)
Přílohy
Konečné výsledky ABS1 (1).pdf
(2.14 MiB) 13 krát
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod gonzo » čtv 04.11.2021 19:51

Haryk píše:koukám na konečný výsledky a říkám si, jestli by se neměl nějakej výsledek škrtat?
nebyl by tu nějakej lepší znalec řádů, který by mi moje podezření potvrdil, nebo vyvrátil? díky ;)
https://www.autoklub.cz/wp-content/uplo ... rida-5.pdf

Další paradox mě přijde, že M. Poživil byl vždy ve třídě poslední, ....
gonzo
N/3

Předchozí

Zpět na Sezona 2021