...díky za psychoanalýzy mé osoby, ano přiznávam se jsem žlučovitý dědek, který si udělal fofrkurz PC a nemůže se smířit s tím že už nejsou 80léta ( sakra, žlučník už nemám 20 let , no neva).., resp.neúspěšný pořadatel a podnikatel který nikdy nedosáhl na dotaci a pod vlivem závisti tu šířím, jak správně napsal Pluto, cituji: zášť, urážky a pomluvy... no předtím než si udělím dobrovolný ban ( resp. praskne mi cévka, žaludeční vřed, či přímo puknu závistí), dovolte mi jako hyperkoretní společnost poslední slovo, na to má právo každý odsouzený:
Rekapitulace urážek osoby p.Tomaštíka mkeniem, resp. přínos pro českou rally tohoto pána ve štvavých příspěvcích mkeina:1. přitáhl do rally komedianty, z pohledu mkeina jediné plus že při jejich průjezdech může chodit čurat. Za vším hledejte závist, jelikož mkein pravděpodobně nikdy neměl žádný talent, tím pádem se nemohl stát celebritou a požívat jejich slávy a výhod.
2. p. Tomaštík zprznil Valašskou rally do té míry, že se z toho stala karikatura na rally, konkrétně Kopřivnice či RZ typu jako loni Lešná, Fulnek, mkein zjevně nepochopil komercializaci a nové trendy které si společnost žádá, navíc nemůže přežít invenci, jeklikož zakrněl v 80tkách..
3.A co je úplně nejhorší, v dnešní hyperkorektní době vůbec nepochopil význam dotací, považuje je za něco nenormálního a p.Tomaštíka obvinil na základně čerpání z nemorálnosti a hamižnosti.
Resp. P. Tomaštík přece nemůže veřejně říct na plnou hubu
,, ano celý můj byznys a zisk je založený na dotacích od NSA, přece nebude riskovat vlastní peníze, když je ta nová doba" ...jak si vůbec mkein může nárokovat že se přes přísný zákaz na rally půjde podívat a ještě při tom tvrdit, že vlastně přispěl i ze svých daní.....nechutný člověk co vnáší kontroverzi do korektních akademických diskuzí..
Važení, loučím se s Vámi, ať už setrváte na svých akademických pozicích nebo jednoduchých schématech s rolí padoucha a nepřítele.
Přeji hodně zážitků u obrazovek PC při live přenosech z Valašky bez diváků a věřte, že mkein je jenom přelud, taková černá můra všech amorálních podnikavců která zase po prvním zakokrhání kohouta zmizí a svět bude zase v pořádku