Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Re: Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Nový příspěvekod pelikan » sob 13.03.2021 21:11

No hlavně si dej pozor, aby ti nepraskla cévka. Třemi kliknutími jsem zjistil, že kontakt na Valašsku je buď JTRT SRO nebo Valašská rally sro. Nemám čas se v tom rejpat do hloubky, ale když to má IČO tak to je soukromý sektor. Takže Valašku pořádá soukromník. Asi chce vydělat, pokud vydělá a zdání tak za mě ok. To, že v rally tečou velké prachy a o daních bych pod servisními stany mluvil raději potichu nebo vůbec o tom víme asi všichni. A kdo si myslí, že to je jinak tak doteď četl asi jen Neználka. Ano netvrdím, že jsou ty praktiky košer, ale toho stavu jsme autory my všichni.
Jo a prosím tě, nezapomeň si vzít nějaký transparent, abych v TV pak poznal v tom davu rozlícených fanoušků s kým jsem si tu krásně popovídal. 8-)
pelikan
N/2

Nový příspěvekod MrKenneth » ned 14.03.2021 06:02

Já stále netuším o co tu jdu, protože tady pořád objevuješ Ameriku a snažíš se dělat senzaci z něčeho, co žádná senzace není.
Ano, sport není zadarmo, musí vydělat nejen na sebe, ale i na lidi. Na celém světě jsou na sportovní události dotace, ať už od státu, nebo od místních územních celků. Je otázkou, jak moc je to podle někoho morální a tak.
Ale je to součást sportu i všech ostatních akcí, a proč to nevyužít, když je ta možnost? Přeci jenom jak se říká, hlupák ten co dává, hloupější ten, co nebere.
MrKenneth
N/1

Nový příspěvekod mkein » ned 14.03.2021 10:53

...no když se jedná o významnou soutěž mezinárodnho významu , odpovím ti ve světovém jazyku, aby to pochopili i cizinci, jedná se tedy o:
sheep training , Schaftraining neboli Vyuku ovcí..
..ono u zelených už to začalo fungovat (dikuse pod článkem VR v původním termínu) a to úmyslně nikam jinam nepíšu...dokonce odhalili fakt, že loni p.Tomaštík inkasoval va VR od NSA 800 000.- a to ještě tento nemorální človíček vybíral vstupné...
...na letošní rok se jim výši sumy ještě nepodařilo zjistit, no dám malou nápovědu, zatím p.Tomaštík inkasoval na Covid Sport pouze tutu zanedbatelnou zálohu:
05693462ÚAMK - VR VsetínZlínský kraj 366 335,10 Kč
https://agenturasport.cz/wp-content/upl ... PORT-I.pdf

No ale ti hlavní kapříci , šestimístní jsou vázani na odjetí soutěže... na ty se čeká ...

vzpomente si, až bude p.Tomaštík celou autoritou své morální osobnosti apelovat na diváky, aby proboha nechodili, kolik to stálo energie a blabla , at to prosím nezkazí svojí nekázní....no pokud ovšem mezitím někdo nedá podnět ( tak se říká dnes udání) na MZ, že pravidla jimi stanovené v praxi dodržet nejde..to pak bude fňukat jak loni kolik peněz prodělal a ukazovat vytištěné materiály....až mi slzička ukápla..
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod lubos » ned 14.03.2021 12:22

Jestli to chápu dobře, tak mkeinovi jde (snad) jen o to, že pořadatel VR dostane na pořádání podniku dotace a on nedostane. Hubu plnou keců (= především osobních útoků a urážek), ale aby se předvedl coby pořadatel toho či onoho slalomu, to se nedozvíme. Jak tu již bylo uvedeno: dotace jsou nový instrument, který se (nejenom) ve sportu používá. A pak nevidím důvod, aby v situaci, kdy do fotbalu a hokeje jdou sedmi-, osmimístné cifry DOTACÍ, aby jeden mezinárodní závod rally byl taky dotacemi podpořen. Co je na tom k nepochopení?? proč jeden člověk má neodbytné nutkání si na tomto fóru (které je obecně vnímáno jako prostor pro konstruktivní diskuze; na rozdíl od fóra zelených) vylévat svoji žluč a podle "zvláštních formulací" snad i vztek.
lubos
A/5

Nový příspěvekod MrKenneth » ned 14.03.2021 14:51

Souhlasím, ten člověk je buď plný závisti a žluči, nebo se zasekl v 80. letech. Jediné co se od něj dozvídáme jsou urážky a o řeči o nějakém papaláštví, přitom se jedná o praxi, která funguje ve všech sportech všude na světě.

Toto chování je opravdu trapné a smutné zároveň. O něčem vypovídá i to, že ten profil vznikl jen pár dní zpět a to za účelem psaní těchto útočných "textů".
MrKenneth
N/1

Nový příspěvekod PLuto » ned 14.03.2021 15:31

Přemýšlel jsem, jestli do toho zasáhnout, obecně nemám rád cenzuru ani jakékoliv její náznaky. Ale vystupování mkeina zde na fóru se mi nelíbí. Zaregistroval se jen pár dní a jen proto, aby sem přinesl zášť, urážky a pomluvy. Už mu bylo posláno varování a pokud se neumírní, bude mu udělen ban.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod mkein » ned 14.03.2021 16:33

...díky za psychoanalýzy mé osoby, ano přiznávam se jsem žlučovitý dědek, který si udělal fofrkurz PC a nemůže se smířit s tím že už nejsou 80léta ( sakra, žlučník už nemám 20 let , no neva).., resp.neúspěšný pořadatel a podnikatel který nikdy nedosáhl na dotaci a pod vlivem závisti tu šířím, jak správně napsal Pluto, cituji: zášť, urážky a pomluvy... no předtím než si udělím dobrovolný ban ( resp. praskne mi cévka, žaludeční vřed, či přímo puknu závistí), dovolte mi jako hyperkoretní společnost poslední slovo, na to má právo každý odsouzený:

Rekapitulace urážek osoby p.Tomaštíka mkeniem, resp. přínos pro českou rally tohoto pána ve štvavých příspěvcích mkeina:

1. přitáhl do rally komedianty, z pohledu mkeina jediné plus že při jejich průjezdech může chodit čurat. Za vším hledejte závist, jelikož mkein pravděpodobně nikdy neměl žádný talent, tím pádem se nemohl stát celebritou a požívat jejich slávy a výhod.

2. p. Tomaštík zprznil Valašskou rally do té míry, že se z toho stala karikatura na rally, konkrétně Kopřivnice či RZ typu jako loni Lešná, Fulnek, mkein zjevně nepochopil komercializaci a nové trendy které si společnost žádá, navíc nemůže přežít invenci, jeklikož zakrněl v 80tkách..

3.A co je úplně nejhorší, v dnešní hyperkorektní době vůbec nepochopil význam dotací, považuje je za něco nenormálního a p.Tomaštíka obvinil na základně čerpání z nemorálnosti a hamižnosti.
Resp. P. Tomaštík přece nemůže veřejně říct na plnou hubu ,, ano celý můj byznys a zisk je založený na dotacích od NSA, přece nebude riskovat vlastní peníze, když je ta nová doba" ...jak si vůbec mkein může nárokovat že se přes přísný zákaz na rally půjde podívat a ještě při tom tvrdit, že vlastně přispěl i ze svých daní.....nechutný člověk co vnáší kontroverzi do korektních akademických diskuzí..

Važení, loučím se s Vámi, ať už setrváte na svých akademických pozicích nebo jednoduchých schématech s rolí padoucha a nepřítele.
Přeji hodně zážitků u obrazovek PC při live přenosech z Valašky bez diváků a věřte, že mkein je jenom přelud, taková černá můra všech amorálních podnikavců která zase po prvním zakokrhání kohouta zmizí a svět bude zase v pořádku :-)
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod pelikan » ned 14.03.2021 20:48

:lol:
Ty v.ole to je matroš. Inu reagovat na kolovrátek je z podstaty věci jaksi zbytečné. A taková krásná neděle to mohla být.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod lubos » pon 15.03.2021 06:10

PLuto píše:Přemýšlel jsem, jestli do toho zasáhnout, obecně nemám rád cenzuru ani jakékoliv její náznaky. Ale vystupování mkeina zde na fóru se mi nelíbí. Zaregistroval se jen pár dní a jen proto, aby sem přinesl zášť, urážky a pomluvy. Už mu bylo posláno varování a pokud se neumírní, bude mu udělen ban.

Snahu o zachování slušného a konstruktivního fóra, nelze vnímat jako pokus o cenzuru ani jakékoliv její náznaky. A musím se hodně přemáhat, abych místo pojmenování "matroš", nepoužil ještě silnějšího, expresivnějšího označení. S takovými je nutno udělat pořádek zavčas, protože jsou schopní pokazit i nejednu další neděli.
lubos
A/5

Nový příspěvekod PetrWRC » pon 15.03.2021 09:16

A jak už padlo i u sousedů a bylo to i tady komplet, část ohledně letoška navíc vypadá vycucaná z prstu - tedy s tou podporou jako významné sportovní akce 2021 - hodnotící kritérium bylo u Valašky pod 3,0, takže třeba podobně jako Krumlov dle tabulky nedoporučeno k podpoře. Komplet viz link https://agenturasport.cz/wp-content/uploads/2021/02/VSA2021.zip
Obrázek
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2021