huja píše:Já bych se zase rád zeptal vedení v čem byla tato 50.jubilejní Barumka jiná a natolik výjimečná oproti jiným ročníkům. Nějak jsem nezaregistroval, že by bylo něco jiného, výjimečného. Maximálně cena vstupného a pořadatel, který neměl žádné spojení a to, že je erzeta zrušena se dozvěděl od fanoušků u trati, protože si to přečetli ve výsledcích. Chodím na Barumku 30 let, ale je to rok od roku horší. Chybí tomu šťáva, nápad. Dřív to bylo o závodech, teď je to pouze marketing a média. Jiné mistrovství Evropy mají úplně jiné obsazení. Ale zase čemu se divit, když sem už nikdo nechce jezdit. Nic proti Regnerum a lidí kolem nich, ale někdy si fakt říkám, že by to chtělo obměnit, aby přišli nové nápady, ne ruka ruku myje, ale opravdu nápady, aby se Barumka vrátila tam kam patří a patřila.
Vavrinec píše:Já jsem si letošní Barumku naopak užil. Počasí vyšlo slušně, souboj Caise, Kopeckého a Mikkelsena byl skvělý, celé to bylo rámováno příběhem Erikova senzačního útoku na vítězství a následného zmaru. Trochu zklamáním bylo vystoupení Huttunena, ale tam se asi vzhledem k tomu, jak pozdě do celého kolotoče naskočil a s čím jel, nedalo reálně o moc víc čekat. Byl jsem na čtyřech RZtách a nikde jsem se nesetkal s vážnějším problémem a na rozdíl od jiných chápu, že uspořádat takhle velkou akci vyžaduje kromě velkého nasazení pořadatelů také obrovské finanční prostředky, což prostě v dnešní době vede k takovému spektáklu okolo samotného závodění. Připadá mi smutné, že místo poděkování pořadatelům za, podle mého názoru vydařenou akci, která proběhla bez nějakých větších problémů, se tu zase hledá cokoli, kvůli čemu by se mohlo na Barumku zanadávat. Normálně nemám potřebu se takhle na fórech vyjadřovat, ale kvůli tomu, co tu čtu, jsem měl potřebu alespoň něco krátkého napsat a poděkovat organizátorům. Tak snad zase za rok. : )
huja píše:... Maximálně cena vstupného a pořadatel, který neměl žádné spojení a to, že je erzeta zrušena se dozvěděl od fanoušků u trati, protože si to přečetli ve výsledcích. ... Nic proti Regnerum a lidí kolem nich, ale někdy si fakt říkám, že by to chtělo obměnit, aby přišli nové nápady, ne ruka ruku myje, ale opravdu nápady, aby se Barumka vrátila tam kam patří a patřila.
Melmisek píše:Já jsem byl třeba na Trojáku u rozhledny a pořadatel většinou info čerpal z internetu a nebo volal vedoucímu RZ. Tak jsme mu udělali po druhém průjezdu něco na grilu a chvilku s ním povídali, co za kolik atd. Ale tam nás napadlo, nešlo by posílat hromadné SMS pořadatelům na dané RZ, že se něco děje? Alespoň ty důležité věci, RZ zastavena, poslední auto je č.xxx, RZ obnovena v 00:00 číslem XX. To je celkem dost důležité, jelikož po 15 minutách se ti lidé začnou trousit a najednou přijede auto, které ve výsledcích havarovalo a nic mu není, viz Březík a Tlusťák na Májové. Pak je zase 15 minut pauza a pak auto. Všichni jsou na místě chytří na pořadatele, jak to je a bude a najednou jede proti nim auto rychle... Pluto, je na dispečinku nebo u výsledků někdo, kdo by tohle mohl řešit, když nemají vysílačky? (chápu, že ji nemůže mít každý)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník