Azores Rallye [ERC, PRT]

Re: Azores Rallye [ERC, PRT]

Příspěvekod PLuto » čtv 23.09.2021 22:53

200 kilometrů ve 150ti vteřinách

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » čtv 23.09.2021 22:56

PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Walach » pát 24.09.2021 07:41

Mates píše:Upřímně, já jsem třeba Azory bedlivě sledoval celou dobu, ale neměl jsem potřebu se k závodu jakkoliv vyjadřovat nebo cokoliv řešit v diskuzi. V dnešním světě, kdy chvíli po nehodě/odstoupení jsou všude dostupné fotky/videa/rozhovor s jezdcem, ..., se k těmto informacím prostě člověk dostane víceméně hned, takže tolik prostoru k diskuzi/záhadám již není. Navíc pokud člověk sleduje live streamy + má celý závod zaplé ERC radio (naprosto ho miluji, akorát mí příbuzní/kamarádi to těžko snáší, že když se jede ERC, mám všude telefon s rádiem :D ), tak je prostě v obraze a diskuze ani velice nevyhledává. Závod to byl extrémně náročný, avšak krásný. Sympatický výkon Moury na mě udělal celkem dojem, ta jeho chyba na poslední RZ mrzela, kór když toho dokázal opět využít Llarena :D Nejvíc mě ale pobavil Lukyanuk s jeho komentářem po odstoupení, ten byl výborný. Krásná bitva Mikkelsen-Sordo, neztratil se ani Erik, který jel opravdu hezky. Zklamání asi Marczyk. Scandola v první etapě taky nezajel jedinou RZ dobře (krom SS). Herczig taky přišel o krásné průběžné postavení v šampionátu svou vlastní chybou. Poláci testovali karosérie, Bonato jel hezky, bohužel jen 2 RZ. Ve dvoukolkách to po crashi spolujezdce Noreho Jr. v koupelně a Bassase na RZ5 byl již jen boj o přežití v podání Franceschiho...který přeskočil o 8 bodů Bassase v ERC3.

Mně se naopak Marczyk svými výkony v ERC celkem zamlouvá. Narozdíl od mnohých jiných dokáže jet v klidu a nevymýšlí kraviny, což přináší výsledky. To samé ukázal i na Azorech.
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Příspěvekod Karbonyl » pát 24.09.2021 19:40

Souhlas, zrovna Azory jsou megatěžké a specifické a on sám říkal, že z toho má respekt, protože zatím jezdil jen na šotolinových letištích typu Polsko, Lotyško atd. Pátý flek za dvěma továrníkama, jedním místňákem a Llarenou, které mu to tady podal super výkon, je cajk.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » pát 24.09.2021 20:00

A samozřejmě měl taky štěstí, minimálně na tom skoku, kde prorazil chladič Erik Cais, tak si taky pěkně skočil, ale měl štěstí, protože to auto vydrželo.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Předchozí

Zpět na Sezona 2021