Výlety Škoda Ultras Gangu na IRC

Re: Výlety Škoda Ultras Gangu na IRC

Nový příspěvekod PLuto » úte 15.09.2009 20:01

Každopádně, když už jsme u toho, od teď přijímám ZÁVAZNÉ přihlášky na Rallye Monte Carlo 2010. Vzhledem ke stavbě tratě i očekávanému zájmu fanoušků (nejen z ČR) je potřeba co nejdříve zamluvit hotel, aby bylo vůbec kde spát. Závazná přihláška znamená, že se poté, co bude známý definitivní termín (očekávám to v nejbližších dnech) okamžitě zamlouvám (a samozřejmě ihned platím) ubytování.

Přihlášky prosím na mail pluto@rallysport.cz
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » úte 15.09.2009 20:04

Aaaa... Pluto dostal asi prémie! Takže panstvo, jsme pozvaní :p
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Melmisek » stř 16.09.2009 10:07

Jedna taková věcná... Já vím, že Pluto není zastáncem obytňáků, ale myslím si, že zrovna Monte je na bydlík ideální. A navíc, celé by to chtělo udělat tak, abychom se na RZ potkávali a fandili společně. Jedině tak můžeme docílit dobré práce... Vloni jsme měli štěstí a potkali jsme se na pár místech buď s Robertem nebo s ostatníma na Turini. Kdo nebyl na Turini, nebyl na Monte, to je můj názor. Ale první dny, kdy se jede v okolí Valence, by se to chtělo domluvit na nějakém seskupení... Co chci říct, že já určitě jedu bydlíkem a ti, kdo budou spát v hotelu, se k nám asi nedostanou, tudíž se potkáme jen zřídka... :-(
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Melmisek » stř 16.09.2009 10:09

Navíc stále nemám s kým jet do San Rema!!! :-) Stačí mi dva lidi...
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Rizek » stř 16.09.2009 10:24

Na Monte už jsem si rezervoval celý týden 18. - 24. ledna 2010.
To Melmisek: Někteří z nás potřebují být večer v dosahu internetu a k tomuto účelu jaksi hotel slouží nejlépe. Na Remo jsem dopadl stejně jako ty, kdy mi odpadli dva, ale díky hotelu jsem to vyřešil nabrámím rodinných příslušníků, kteří stráví dva dny u moře a my s Petrem bude mít volno na rally.
Škoda and rally forever
Rizek
N/3

Nový příspěvekod PLuto » stř 16.09.2009 10:50

Melmisek píše:Jedna taková věcná... Já vím, že Pluto není zastáncem obytňáků, ale myslím si, že zrovna Monte je na bydlík ideální. A navíc, celé by to chtělo udělat tak, abychom se na RZ potkávali a fandili společně. Jedině tak můžeme docílit dobré práce... Vloni jsme měli štěstí a potkali jsme se na pár místech buď s Robertem nebo s ostatníma na Turini. Kdo nebyl na Turini, nebyl na Monte, to je můj názor. Ale první dny, kdy se jede v okolí Valence, by se to chtělo domluvit na nějakém seskupení... Co chci říct, že já určitě jedu bydlíkem a ti, kdo budou spát v hotelu, se k nám asi nedostanou, tudíž se potkáme jen zřídka... :-(

Zastáncem obytňáků nejsem, přeci jen už jsem starší a chci mít určité pohodlí. Obzvláště na Monte, se zimním počasím. Internet je pro nás skutečně důležitý, navíc absencí v hotelu přijdeš o zajímavé noční akce, jak ti jistě ostatní potvrdí. A nemyslím si, že by právě Monte bylo na bydlík nějak zvlášť ideální - už kvůli nestálému počasí a neobratnosti těchto strojů. Na takové Sanremo bych se možná bydlíkem dal přesvědčit, ale zimní soutěž určitě ne.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 16.09.2009 10:51

Prej starší :lol: :lol: :lol: :lol:
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Melmisek » stř 16.09.2009 11:02

Rizek píše:Na Monte už jsem si rezervoval celý týden 18. - 24. ledna 2010.
To Melmisek: Někteří z nás potřebují být večer v dosahu internetu a k tomuto účelu jaksi hotel slouží nejlépe. Na Remo jsem dopadl stejně jako ty, kdy mi odpadli dva, ale díky hotelu jsem to vyřešil nabrámím rodinných příslušníků, kteří stráví dva dny u moře a my s Petrem bude mít volno na rally.

To je jiná... Vy mediální hvězdy... :-)
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Melmisek » čtv 17.09.2009 10:44

Tak to vypadá, že snad nakonec pojedeme... Ale není to 100%... Kdybyste o někom veděli, tak písněte...
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Rizek » stř 30.09.2009 08:22

Tak hlásím hotovou rezervaci jednoho pokoje na Rally Monte Carlo.
B&B hotel Valence Nord 18.1. - 21.1. - 4 noci a Etap hotel Menton 22. 1. 2010 - 1 noc.
Škoda and rally forever
Rizek
N/3

PředchozíDalší

Zpět na Mistrovství Evropy (+ IRC)