phpBB [video]
Walach píše:Filip Kohn měl na svém Instagramu onboard z pátečního Čínova,kde mu to uteklo na brzdách před retardérem, který tak objel po poli a poté se vrátil zpět na trať. Nemělo by se to posuzovat jako vynechání retardéru?
Současná podoba řádů už úplné vynechání retardéru neošetřuje, o penalizaci rozhoduje ředitel. Na Šumavě jsem nebyl, tak netuším, jestli se to zaseklo hned u rozhodčího faktu nebo někde dál, každopádně toto je jednoznačně na penalizaci.Tomáš píše:Krajane, čekal jsem reakci někoho z odborné veřejnosti, jsou tady sportovní komisaři či stykaři, ale když se nikdo nevyjadřuje, tak snad to vezmeš i od laické veřejnosti
Pokud se jednalo o retardér, pak to samozřejmě mělo být za 30 sekund. Teoreticky se mohlo jednat o místo označené jako vymezení průjezdu (neviděl jsem to, tak nevím, o jaké místo se jedná), pak by měl dohlížející činovník (ti jsou jak u retardérů, tak u vymezení průjezdu) přestupek nahlásit sportovním komisařům a ti by měli konat a vydat přiměřený trest. Proč se tak nestalo, to netuším. Problémy s hlášením (nehlášením) přestupků bývaly i dříve. A hlavně s oklasifikováním daného přestupku (5-20-30 s). Musím uznat, že se změnou řádů se situace výrazně zjednodušila a zpřesnila. Ale ani tak není tento systém imunní proti individuálním selháním.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků