-mira- píše:
No a přesně to, co Pluto popisuješ je dle mne na zamyšlení, kde jsou ty kladné stránky ME?
Krom toho, že to je ta 2.liga?
Nebo se zkuste zamyslet nad tím, jak dělat Barumku opět více pro fanoušky a ne pouze pro promotéra.
Karbonyl píše:Prezentace je až zítra.
Dovolím si odpovědět za Pluta. Díky Evropě tady je navíc cca 30 zahraničních posádek oproti MČR. Kdyby si je měl pořadatel zaplatit, tak by jej to vyšlo na víc než poplatek promotérovi. Navíc na Evropu je schopen sehnat velmi slušné peníze (vloni jen namátkou: NSA - přes 6 mil., kraj - 3 mil., město - 3 mil., Česká centrála cestovního ruchu - 2 mil., ...), což by od těchto institucí jako pořadatel "obyčejného" MČR nedostal ...
To vím,ale neříkej že se zatím nikdo nemluvil,i když to nebude komplet
Mě se zdá, že tady někdo pořádá ještě druhou barumku, která si žije úplně samostatným životemrallymag2 píše:Pořadatel právě nabízel posádkám s vozy R5 různě po Evropě "zatáhnutí" startovného a zaplacení poplatku za registraci, když přijedou.
rallymag2 píše:Pořadatel právě nabízel posádkám s vozy R5 různě po Evropě "zatáhnutí" startovného a zaplacení poplatku za registraci, když přijedou. Otázka je, jestli na tu nabídku někdo kývnul. Podle mě ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků