Seda 25 píše:Ahoj msim říct že kde jsem navštívil místa na RZ 4mista+shagdoun tak byy pořadatelé všude vstřícní a klidnější než v minulich letech nevím možná jen můj dojem že bylo min fanoušků i ze záběru co jsem sledoval i na wrc plus i kde jsme byly. Jen to velké množství alkoholu u některých a pak jejich chování je děsivé když jste tam z malými dětmi. A jinak tím že nejel v sobotu Stritesky a oba dva dny Pech ve stejných časech jako Kopecký a spol. bylo MČR degradovano. Jednim zadkem na dvou státbach se nedá být
Pech o téhle situaci ví a je na ni upozorněn víceméně téměř rok dopředu. Nikdo mu nebrání, aby třeba tu Barumku jel s R5...holt tohle jsou rizika. Naopak že v sobotu vydělal na tom, že ještě v klidu mohl volit gumy, zatímco třeba taková špička už vyjela s gumami ještě před deštěm a nemohla na něj nijak zareagovat...případně že mu později jedna z RZ úplně vyschla, zatímco špička jela na mokru...taky přidělený čas na první Držkové, kde Kopejda všem ostatním naložil PARNÍK!!! a Ášín dostal jeho čas, který mu už zůstal přesto, že na druhém průjezdu dostal oproti ostatním poměrně dost naloženo...to, že pojede druhý Semetín za šera bylo téměř jisté již od zveřejnění časového harmonogramu. To, že se celá Barumka pojede bez zdržení i s hodně dlouhou Držkovou před, s tím snad nemohl počítat nikdo. Pořadatelé odvedli super práci, kdy se snažili maximálně, aby byly odjety všechny RZ, což po takto velkých ranách...klobouk dolů.
Stříťa na tu pozici zas tak nedoplatil, dle mého. Čekal jsem to horší. Ano, vyházeno něco bylo, vycutováno na pár místech taky, ale letos bylo hodně anticutů (obzvlášť v sobotu) a taky jako Ášín mohl ještě na první sekci v klidu zvolit gumy, což se mu povedlo. V neděli ovšem kvůli PS (o čemž ale asi taky dopředu tým věděl/muselo to být jasné vzhledem k jeho nevysílání atd.) a přeskládanému pořadí do ní docela pravděpodobně přišel minimálně o bednu, spíš o druhé místo...když vyrazil bojovat ze všech sil na za mě nejhorším počasí ze špičky...(lilo hodně), samozřejmě nejvíc ztratil výletem mimo trať, ale i tak jet podle průběžného pořadí dřív, tak nejspíš Wagnera a dost možná i Mareše udělá...