Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod Tomáš » pon 29.08.2022 21:51

gonzo píše:Tome loni bylo v cíli ofi klasifikováno 102 posádek, včetně MČR, které v Sobotu odstoupily a nedělu dojely v rámci SR, tak nevím jak letos, už se v tom ztrácím

Vůbec se ti nedivím, že se v tom ztrácíš ...
Zkusím: v ME je systém re-startu po odstoupení, dává se tedy za nedokončenou RZ v 1. etapě +10 min (tedy kromě páteční SSS), v MČR ale ne. Ale protože se BR jede jako jeden závod a dělají to jedni časoměřiči, tak na MČR dopočítávají odstoupeným taky + 10 min.
V ME jsou v sobotu odstoupené posádky (pokud dojedou celou neděli) počítány do oficiálního pořadí. V MČR by být neměly, protože body při odpadnutí se do tabulky MČR dávají jen za etapy. Binec se tom udělá tím, že výsledky za MČR vydávají sporťáci i se (v sobotu) odstoupivšími. Proč to tak dělají a vnáší se do toho zmatek, to nechápu.
Např. SK podepsané konečné výsledky MČR vypadají takto:
https://app-cdn.sportity.com/b6fda55e-3 ... C4%8CR.pdf
Přitom by stačilo ty, kteří v sobotu odpadli, jednoduše vymazat. Podle takto podepsaných výsledků by totiž třeba Kristensson měl mít ve třídě RC2 v tabulce ne uváděných 7,5b., nýbrž 12 (3b. za soutěž, 5b. za 2. etapy, tj. (3+5) x koef.1,5).
Snad jsem to vysvětlil, když tak zkus SZ ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Tomáš » pon 29.08.2022 22:04

Jinak o většině domácích titulů už je rozhodnuto:
absolutně - jistý 1. Kopecký i 2. Mareš, na 99,99% i 3. Stříteský. Březík by Stříteského mohl přeskočit jen za situace, že na Pačejově a 3-Staedte vyhraje za plných 60 a Stříteský si nevylepší svůj bodový zisk.
Jisté mistrovské tituly mají i Tarabus (2WD) a Pech (RN9), nejzajímavější to je tak zatím v RC4II, kde se rozhodne mezi Zpěvákem, Lukašíkem, Nwelatim a Čížem, čistě teoreticky ale má šanci ještě dalších šest jezdců
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Tomáš » pon 29.08.2022 22:10

Z letošní BR vypíchnuté jen dva momenty, jezdecký a divácký:
1. všechny svaté, kteří stáli při těžkých kreších Llareny, Battistoliho a Csomose. Tři KO fabie, z toho dvě s vyndanými motory, to se na jedné soutěži jen tak nevidí.
2. výborně zvládnuté parkování ve Slušovicích. Je skvělé, že se využily ty stovky parkovacích míst kolem dostihovky, diváci to měli kousek k RZ, nemuseli parkovat na příjezdové čtyřproudovce a po různých uličkách a obtěžovat tak místní obyvatelstvo. Ještě teď se stydím, že jsem tady před nějakými 14 dny lehce zapochyboval ....
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod standak » úte 30.08.2022 05:40

Kubeeek6 píše:Můžu se zeptat proč byla na Bunči už asi 2km před chatou ve všech směrech zatarasena cesta se zákazem vjezdu? Pochopil bych pár metrů vyhrazených pro ty vaše VIP a hosty, ale takhle tam bylo ještě spousta parkovacího místa a za ty prachy na vstupným byste mohli nechat diváky dojet blíž k RZ. Já jsem se prošel, ale ne každý je zdatný turista a takhle akorát spoustu lidí nas.... rozzlobíte :)

Tak koukám, že tuto specialitu Barumky (ale najde se i jinde, abych nekřivdil) si pořadatelé neodpustili ani letos. I to byl jeden z důvodů, proč jsme letos Barumku vynechali.
Jen by mne zajímalo, kdo za to může tentokrát - jestli opět selhání jednotlivce jako minule... Ale trochu se to lepší, před 3 lety u té Spytihněvy to bylo 3km před páskou :D
FANS OSEK !!!
standak
N/1

Nový příspěvekod lubos » úte 30.08.2022 06:17

Dusle1 píše:To Lubos: Já bych řekl, že mu (Jarinovi) to spočítali za ten loňský rok

Chápu to jako Tvůj ironický počin do této debaty.
lubos
A/5

Nový příspěvekod stanm3 » úte 30.08.2022 09:39

Kubeeek6 píše:Můžu se zeptat proč byla na Bunči už asi 2km před chatou ve všech směrech zatarasena cesta se zákazem vjezdu? Pochopil bych pár metrů vyhrazených pro ty vaše VIP a hosty, ale takhle tam bylo ještě spousta parkovacího místa a za ty prachy na vstupným byste mohli nechat diváky dojet blíž k RZ. Já jsem se prošel, ale ne každý je zdatný turista a takhle akorát spoustu lidí nas.... rozzlobíte :)

Souhlas, ono kdyby to bylo takto vyznačeno v programu, tak to ještě jakžtakž pochopím, ale ten rozdíl mezi nákresem v programu a realitě byl celkem markantní.
Přílohy
bunc.jpg
stanm3
N/1

Nový příspěvekod Mates » úte 30.08.2022 12:43

Pardon, ale mě teda ze všeho nejvíc zaujala ta Vylízaná skála :D :D :D Topic ON
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » úte 30.08.2022 13:47

lubos píše:Chápu to jako Tvůj ironický počin do této debaty.

Já myslím, že Dusle1 to vůbec nemyslel ironicky ...
Naopak u mne snad všichni pochopili, že včerejší příspěvek (bod 2.) je myšlen ironicky. Opět slíbeno (+ opakovaně potvrzeno) a opět nesplněno. Co k tomu říct víc ...?!
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod 9Venca9 » úte 30.08.2022 15:17

Souhlas, ono kdyby to bylo takto vyznačeno v programu, tak to ještě jakžtakž pochopím, ale ten rozdíl mezi nákresem v programu a realitě byl celkem markantní.

Tohle byl opravdu poměrně slušný úlet :oops:
9Venca9
N/1

Nový příspěvekod Acom » úte 30.08.2022 15:33

Super tezka Barumka. Pocasi bylo letos jeste vymazlenejsi nez loni:) Rany, ktere byly nastesti dopadly dobre.

Startovni pole odrazelo soucasnou ekonomicky turbuletni dobu.

Vysledky asi podle ocekavani. Kopecky ukazal svou kvalitu v sobotu kde na prvni Drzkove zavod prakticky
rozhodl. Letos byl velmi dobre pripraveny. Moc se mi libila nase “juniorka” v cele s Erikem. Vsichni vcetne Striteskeho zajeli
moc peknou soutez. Velmi me prekvapil Adam Brezik, jeho vykon snese nejprisneji meritka:)

Z pohledu divaka me zarazilo jen vypaskovani pod Hvozdou u rybniku. Ale ok safety first.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2022