Moje galerie z Barumky.
Stačí kliknout na fotku.
dalva píše:Tady existuje jen a pouze jedna pravda a tu mají vždy jen "nejvyšší" o tom se tady přesvědčujeme již mnohokrát ........
Karbonyl píše:Takže info k tomu prokletému parkování Nejdřív obecně - příjezdové komunikace a parkování se po dohodě s policií označují zákazem vjezdu s dodatkovou tabulkou umožňujícím vjezd vozidel s povolením rally. To jsou fanoušci, média, atd. Za tuto značku se tedy může vjet. ....
PLuto píše: já: Přitom by stačilo ty, kteří v sobotu odpadli, jednoduše vymazat. Podle takto podepsaných výsledků by totiž třeba Kristensson měl mít ve třídě RC2 v tabulce ne uváděných 7,5b., nýbrž 12 (3b. za soutěž, 5b. za 2. etapy, tj. (3+5) x koef.1,5).
odpověď: Není to tak jednoduché, jak by se to mohlo na první pohled zdát. I proto zůstávají všechny posádky v souladu s vypsanými ZU klasifikování, i když využili superally. Jen ti, co v sobotu odstoupili, nemají nárok na body za celou soutěž.
Tomáš píše:Minimálně policie, ale i pořadatelé rally (viz Slušovice) to tak nevnímá. Pro mne cedule (viz obrázek) jasně znamená, že zde mohou jet vozidla s označením rally (media, host, VIP, přadatel, ...), ale ne diváci. V tom případě by měli mít auta diváků nějaké označení či samolepku (např. v rámci zaplaceného vstupného třeba samolepku o bezplatném parkování). A rozhodně to není první rok, kdy se tak policie (pořadatel) vzhledem k této značce chová, takže to vyjasnění, co daná značka znamená, už mělo být dávno vyjasněné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník